Home / Social / Ziua internațională a copilului sărbătorită și în centrele DGASPC Vaslui

Ziua internațională a copilului sărbătorită și în centrele DGASPC Vaslui

Sub egida ”Copilăria, zâmbet și culoare!”, serviciile de tip rezidențial din cadrul DGASPC Vaslui au planificat cu entuziasm programul copiilor din protecție specială pentru ziua internațională a copilului.

În spiritul misiunii de a-i ocroti, asigurându-le deopotrivă o dezvoltare armonioasă, alături de cadre didactice și copii din numeroase instituții de învățământ școlar și preșcolar din județ, voluntari din organizații neguvernamentale și diverși sponsori, vom sărbători pentru și alături de ei prin joc, competiții distractive, programe artistice, activități de recreere-socializare, excursii și momente festive. Acțiunile derulate sunt adaptate structurii fiecărui grup de copii și vizează unicul scop de a le oferi o zi cu totul specială.

Întreg personalul nostru este animat de dorința de a cultiva bucurie, căci o merită din plin! Facem echipă în a-i valoriza, căci fiecare dintre ei este special! Iar pentru că este ziua lor, a tuturor, le-am pregătit momente surpriză și daruri.Colectivul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui urează ”La mulți ani!” tuturor copiilor, adresând deopotrivă un îndemn pentru toți părinții în a educa prin iubire, responsabilitate și modele de urmat!”, a transmis  Irina Cîmpeanu, purtător de cuvânt al DGASPC Vaslui. (A.P.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Pandemia de coronavirus nu a diminuat munca la negru. Inspecția Muncii nu iartă!

de Dănuț CIOBANU  În luna februarie 2020, Inspecția Muncii ...

Tinerii fermieri din satele vasluiene sunt salvatorii produselor tradiționale

Produsele tradiționale continuă să fie în atenția fermierilor vasluieni. ...

Economia județului Vaslui este în colaps. Aproape jumătate din salariații din sectorul privat intră în șomaj

de Dănuț CIOBANU  La data de 2 aprilie 2020, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: