Home / Social / Ziua internațională a copilului sărbătorită și în centrele DGASPC Vaslui

Ziua internațională a copilului sărbătorită și în centrele DGASPC Vaslui

Sub egida ”Copilăria, zâmbet și culoare!”, serviciile de tip rezidențial din cadrul DGASPC Vaslui au planificat cu entuziasm programul copiilor din protecție specială pentru ziua internațională a copilului.

În spiritul misiunii de a-i ocroti, asigurându-le deopotrivă o dezvoltare armonioasă, alături de cadre didactice și copii din numeroase instituții de învățământ școlar și preșcolar din județ, voluntari din organizații neguvernamentale și diverși sponsori, vom sărbători pentru și alături de ei prin joc, competiții distractive, programe artistice, activități de recreere-socializare, excursii și momente festive. Acțiunile derulate sunt adaptate structurii fiecărui grup de copii și vizează unicul scop de a le oferi o zi cu totul specială.

Întreg personalul nostru este animat de dorința de a cultiva bucurie, căci o merită din plin! Facem echipă în a-i valoriza, căci fiecare dintre ei este special! Iar pentru că este ziua lor, a tuturor, le-am pregătit momente surpriză și daruri.Colectivul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui urează ”La mulți ani!” tuturor copiilor, adresând deopotrivă un îndemn pentru toți părinții în a educa prin iubire, responsabilitate și modele de urmat!”, a transmis  Irina Cîmpeanu, purtător de cuvânt al DGASPC Vaslui. (A.P.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Șanse de angajare mai mici și discriminare la locul de muncă pentru bolnavii de cancer din județul Vaslui

Pe lângă problemele medicale și ...

Negocieri politice pentru împărțirea ultimilor bani din fondul la dispoziția CJ Vaslui

de Dănuț CIOBANU Consilierii din ...

Vasluienii cu pensii de până la 1.139 de lei vor putea solicita compensarea cu 90% a prețului medicamentelor

Din septembrie, persoanele cu pensii ...

%d blogeri au apreciat: