Home / Social / Ziua internațională a copilului sărbătorită și în centrele DGASPC Vaslui

Ziua internațională a copilului sărbătorită și în centrele DGASPC Vaslui

Sub egida ”Copilăria, zâmbet și culoare!”, serviciile de tip rezidențial din cadrul DGASPC Vaslui au planificat cu entuziasm programul copiilor din protecție specială pentru ziua internațională a copilului.

În spiritul misiunii de a-i ocroti, asigurându-le deopotrivă o dezvoltare armonioasă, alături de cadre didactice și copii din numeroase instituții de învățământ școlar și preșcolar din județ, voluntari din organizații neguvernamentale și diverși sponsori, vom sărbători pentru și alături de ei prin joc, competiții distractive, programe artistice, activități de recreere-socializare, excursii și momente festive. Acțiunile derulate sunt adaptate structurii fiecărui grup de copii și vizează unicul scop de a le oferi o zi cu totul specială.

Întreg personalul nostru este animat de dorința de a cultiva bucurie, căci o merită din plin! Facem echipă în a-i valoriza, căci fiecare dintre ei este special! Iar pentru că este ziua lor, a tuturor, le-am pregătit momente surpriză și daruri.Colectivul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui urează ”La mulți ani!” tuturor copiilor, adresând deopotrivă un îndemn pentru toți părinții în a educa prin iubire, responsabilitate și modele de urmat!”, a transmis  Irina Cîmpeanu, purtător de cuvânt al DGASPC Vaslui. (A.P.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Peste 5.700 de beneficiari de ajutoare de lemne pentru încălzirea locuinței în această iarnă în județ

Peste 5.700 de familii ori ...

Magazinul unui fost polițist din Vaslui, distrus de un incendiu

Magazinul unui fost polițist din ...

126 de bolnavi infectați cu HIV/SIDA sunt tratați în spitalele din Vaslui și Bârlad

de Dănuț CIOBANU În județul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: