Home / Justitie / Șase dealeri de droguri din Arad, reținuți la Vaslui. Drogurile urmau a fi vândute în județul nostru

Șase dealeri de droguri din Arad, reținuți la Vaslui. Drogurile urmau a fi vândute în județul nostru

Magistrații de la Tribunalul Vaslui au decis, vineri, arestarea preventivă a cinci persoane cu vârste cuprinse între 21 și 32 de ani, acuzate de trafic de droguri care erau aduse din Olanda, o cantitate din acestea fiind descoperite într-o locuință din orașul Pecica, în județul Arad.

Patru dintre persoane fuseseră reținute pentru 24 de ore, iar una fusese plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, în urma unor percheziții domiciliare efectuate pe raza județului Arad.

”Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Vaslui și polițiști de combatere a criminalității organizate au efectuat percheziții domiciliare în județul Arad, într-un dosar de trafic de droguri. (…) În urma perchezițiilor efectuate în municipiul Arad și orașul Pecica, au fost ridicate 990 grame cannabis, 993 grame amfetamină și 495 de comprimate droguri de mare risc (ecstasy – MDMA). Din cercetări a rezultat faptul că una dintre persoanele reținute a achiziționat din Olanda droguri de mare risc, pe care le-a trimis în România, unde le-a depozitat într-o locuință din orașul Pecica. Drogurile urmau să fie comercializate pe raza județului Vaslui”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Acțiunea a fost efectuată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Vaslui, cu sprijinul SCCO Arad și Serviciului pentru Acțiuni Speciale Arad.
Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Vaslui și polițiștii de combatere a criminalității organizate au efectuat percheziții domiciliare în județul Arad, în acest dosar, a informat vineri IGPR. (A.P.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Autoturism furat din Franța, descoperit la controlul de frontieră Albița

Polițiștii de frontieră din Punctul ...

A încercat să iasă din România cu pașaportul fratelui său

Polițiștii de frontieră vasluieni au ...

Două persoane urmărite internațional prinse la Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul ...

%d blogeri au apreciat: