Home / Social / 125 de desene ale expoziției ”Despre copilărie, în toate felurile”, premiate de Primăria Vaslui

125 de desene ale expoziției ”Despre copilărie, în toate felurile”, premiate de Primăria Vaslui

Nu mai puțin de 125 de lucrări expuse în foaierul Primăriei Vaslui în cadrul expoziției ”Despre copilărie, în toate felurile” au fost premiate de autoritățile locale vasluiene, fiind răsplătite cu diplome eforturile elevilor și preșcolarilor. Evenimentul, organizat de Primăria Vaslui, s-a desfășurat cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, motiv pentru care preșcolarii și elevii au primit dulciuri și sucuri.

Expoziția ”Despre copilărie, în toate felurile” a fost unul din momentele speciale pregătite de autoritățile locale vasluiene pentru ziua de 1 Iunie. Reuniți în foaierul de la parterul Primăriei Vaslui, zeci de copii și cadre didactice și-au ridicat diplomele pentru desenele participante la concursul organizat pentru preșcolarii și elevii din unitățile de învățământ vasluiene. În total, nu mai puțin de 125 de premii au fost acordate de organizatori, respectiv 44 la grădinițe, 40 la învățământul primar, 22 la gimnazii și 19 la liceu.


”A devenit deja tradiție ca Primăria municipiului Vaslui să invite elevii și cadrele didactice de profil să ne încânte privirile cu lucrări artistice menite să ilustreze temele propuse. Am premiat elevii și preșcolarii vasluieni care, alături de cadrele didactice îndrumătoare, au dăruit, cu generozitate, din imaginația și sensibilitatea lor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Vaslui, Geanina Tofan.

Premierea copiilor a alternat cu momentele artistice susținute elevi de Palatul Copiilor, îndrumați de profesorului Alin Bulboacă.

Primăria Vaslui i-a sărbătorit, a doua zi, și pe cei mai tineri dintre locuitorii orașului, printr-un spectacol susținut de Asociația Culturală DOMISONG și Asociația Tinerilor Ortodocși Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Mașină răsturnată în apropiere de Crasna. O persoană a ajuns la spital

O mașină înmatriculată în județul ...

Bârladul rămâne fără apă

Din nou, tot orașul Bârlad ...

Autoritățile cer decăderea din drepturile părintești în cazul celor doi frați de 11 și 13 ani din Banca dați dispăruți

Autoritățile pentru Protecția Copilului Vaslui ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: