Home / Invatamant / O elevă olimpică la psihologie este șefa de promoție a Liceului Pedagogic „Ioan Popescu” din Bârlad

O elevă olimpică la psihologie este șefa de promoție a Liceului Pedagogic „Ioan Popescu” din Bârlad

A treia în topul celor șase șefi de promoție de la liceele din Bârlad s-a clasat Alice Beatrice Giușcă, elevă a Liceului Pedagogic „Ioan Popescu”, cu media 9,70.

Eleva, de loc din Bogdănești, a absolvit profilul Învățători – educatori și în clasa a X-a a descoperit că este tot mai atrasă de psihologie, așa că a început să aprofundeze acest obiect de studiu și să obțină rezultate excelente la Olimpiada Națională de Psihologie.

Daniela Marinescu, profesoara sa de psihologie, o descrie pe Alice ca o fată extrem de discretă, respectuoasă și responsabilă.

„Am ajuns la Liceul Pedagogic la îndemnul părinților mei. Eram prea mică pentru a ști exact ce drum vreau să urmez. În clasa a X-a, însă, am descoperit psihologia, grație minunatei mele profesoare, doamna Daniela Marinescu. M-a atras prin felul ei aparte de a preda acest obiect. În clasa a X-a am participat la Olimpiada Națională de Psihologie, de unde m-am întors doar cu premiul special. În clasa a XI-a am reușit să obțin premiul I la această olimpiadă și premiul II în clasa a XII-a. Este clar că vreau să urmez studii superioare în domeniu, așa că voi urma Facultatea de Psihologie din cadrul Universității din Cluj, unde deja am fost admisă pe rezultatelor de la Olimpiada Națională de Psihologie”, a mărturisit Alice Beatrice Giușcă.

Aceasta a ales Clujul pentru că este un oraș mare, cu oportunități, iar Facultatea de Psihologie de acolo este una dintre cele mai bune din țară. Șefa de promoție a dezvăluit reporterului Est News că-și dorește să devină psiholog, dar nu neapărat să predea. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Șahul, sportul practicat în sezonul rece la Școala „Episcop Iacov Antonovici” din Bârlad

Amânarea repetată a inaugurării sălii ...

Patronul spiritual al Școlii „Manolache Costache Epureanu” din Bârlad a fost omagiat de elevi și profesori

Școala Gimnazială „Manolache Costache Epureanu” ...

Gimnaziul ”M.C. Epureanu” Bârlad va da startul ”Săptămânii europene a sportului școlar” în județul nostru

Sute de elevi, profesori și ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: