Home / Invatamant / Șefa de promoție de la Liceul „Mihai Eminescu” își dorește o carieră în televiziune

Șefa de promoție de la Liceul „Mihai Eminescu” își dorește o carieră în televiziune

Paula Căpriță este șefa de promoție a Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din Bârlad. Cu media 9,90 a reușit să ocupe locul al doilea în rândul șefilor de promoție din liceele bârlădene.

Deși a fost implicată în foarte multe activități extrașcolare, Paula nu a neglijat învățătura și a studiat temeinic toate materiile, fără a urmări să fie prima dintre elevii celor 13 clase a XII-a de la Liceul „Mihai Eminescu”.

„Nu m-am gândit o clipă că voi avea parte de un asemenea moment frumos, acela de a urca pe scenă ca șefă de promoție. Atunci când am intrat în clasa a IX-a singurul meu gând era că trebuie să învăț pentru mine și pentru drumul pe care mi-l creez în față, să mă îndrăgostesc de lucrurile care îmi plac și pe care școala mi le oferă în paralel cu activitățile personale, să cred în minuni, iar acestea se vor întâmpla! Am crezut în mine, am crezut în visurile mele, am crezut în eșecuri și reușite, am crezut în tot ceea ce este frumos și destinat să se întâmple, iar astfel m-am putut dezvolta, am putut crește, am putut îndrăzni și lupta! Iar astăzi, iată-mă aici: la final de capitol și început de drum nou! Sunt o persoană deschisă spre oportunități și dau șansă fiecărui lucru care îmi dă încrederea că merită să îl încerc. Astfel, aș putea preciza mai multe opțiuni pe care le-aș putea urma după absolvire, însă, în principiu, sunt orientată spre Universitatea de Vest din Timișoara, unde mi-ar plăcea să urmez FEAA, studiind Management cu predare în limba franceză; una dintre țintele mele este de a face carieră în domeniul televiziunii! Dar nu închid aici porțile și le las deschise, cunoscând faptul că viața este o continuă călătorie, iar șansele sunt multiple… nu știi niciodată unde te duc acestea! Tot ceea ce contează este să ținem cont de ceea ce am învățat de la noi, din jur și de la cei ce au contribuit la formarea noastră (familia, profesorii, oameni dragi etc), să fim drepți, să fim buni, pozitivi, ambițioși și să ne bucurăm de fiecare moment pe care îl trăim! Pentru toată perspectiva pe care mi-am conturat-o, pentru ceea ce sunt și pentru educația primită le mulțumesc părinților, învățătorilor care mi-au îndrumat primii pași, profesorilor, oamenilor pe care i-am întâlnit de-a lungul unor proiecte/activități și care mi-au oferit din bogăția lor, persoanelor frumoase pe care le-am cunoscut, dar, în primul rând, mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate clipele frumoase petrecute până acum și pentru acest moment unic și frumos! Urez succes tuturor colegilor mei și îmi doresc ca fiecare dintre noi să-și atingă și să-și îndeplinească visurile!”, a declarat, pentru Est News, Paula Căpriță.

Șefei de promoție de la „Eminescu” îi va fi dor de colegii săi de clasă, dar și de colegii din cadrul proiectului „Motto You”, în care a fost implicată în ultimul an de liceu. Paula a făcut parte din trupa feminină de percuție „Drummers”, cu care a participat la mai multe spectacole, atrăgând astfel atenția asupra scopului proiectului „Motto You”, acela de a promova artiștii locali, dar și de a atrage sponsori care să-i ajute pe aceștia. Chiar dacă a terminat liceul, ea va fi în continuare alături de membrii proiectului, proiect care și-ar dori să fie îmbrățișat de actualii elevi ai liceului, dar și de cei care vor veni. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Șahul, sportul practicat în sezonul rece la Școala „Episcop Iacov Antonovici” din Bârlad

Amânarea repetată a inaugurării sălii ...

Patronul spiritual al Școlii „Manolache Costache Epureanu” din Bârlad a fost omagiat de elevi și profesori

Școala Gimnazială „Manolache Costache Epureanu” ...

Gimnaziul ”M.C. Epureanu” Bârlad va da startul ”Săptămânii europene a sportului școlar” în județul nostru

Sute de elevi, profesori și ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: