Home / Social / ULTIMA ORĂ Drumuri blocate de ape, persoane captive în autoturisme

ULTIMA ORĂ Drumuri blocate de ape, persoane captive în autoturisme

Ploaia năprasnică ce s-a abătut asupra județului în ultima oră lasă prăpăd în urmă. În jurul Bârladului, pe multe dintre șosele nu se mai poate circula. Între Bârlad si Crasna, drumul a fost blocat de puhoaiele care se scurgeau de pe dealuri, iar șoferii au rămas înțepeniti pana cand drumarii au reușit să îndepărteze pericolul de pe șosea. Traficul a fost reluat în scurt timp, dar se desfășoară cu dificultate.

Situația este identică și în cazul Drumului Județean 283, unde mai multe persoane sunt captive în autoturismele care nu mai pot înainta prin puhoaie.

”Detasamentul de pompieri Bârlad intervine pe DJ 283, între Perieni și Pogana pentru a debloca trei autoturisme prinse în apa de pe șosea. În autoturisme sunt blocate șapte persoane”, informează reprezentanții Inspectoratului Județean de Urgențe Vaslui.

De asemenea, pompierii bârlădeni intervin, la această oră, pe strada Ioan Slavici, din cartierul Podeni, pentru a scoate apa cu motopompa din zece gospodării.

Până mâine la ora 6.00, județul nostru se află sub cod portocaliu de vreme rea. Va ploua abundent, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 40-50 l/mp și izolat 60-80 l/mp. Aversele vor fi însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină.

About Simona Vasile

x

Check Also

Copil de 8 ani, rănit grav de un tractor în timp ce stătea în fața gardului unei locuințe din Doagele

Un copil de 8 ani ...

Lucrările la rețelele de apă și canalizare a Hușului, întârziate din cauza crizei de forței de muncă

Modernizarea sistemului de apă și ...

Întreruperile de curent continuă în județul Vaslui. Vezi ce localități vor fi afectate în această săptămână

Săptămâna aceasta curentul electric este ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: