Home / Sport / Campionatul de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, faza județeană, și-a desemnat câștigătorii

Campionatul de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, faza județeană, și-a desemnat câștigătorii

În perioada 31 mai – 03 iunie, terenul sintetic din incinta Liceului Tehnologic Ion Mincu din municipiul Vaslui a găzduit jocurile Campionatului de Fotbal al Ministerului Afacerilor Interne – Faza Județeană Vaslui.

La turneu au luat parte polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, ai Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui și ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui. În urma meciurilor desfășurate pe parcursul a două zile animate de pasiune și sportivitate, cei mai buni s-au dovedit a fi polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, care au obținut 2 victorii și un rezultat de egalitate.

Podiumul a fost completat de jandarmii vasluieni, aceștia ocupând locul al doilea, după o luptă aprigă cu polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

Polițiștii vasluieni au obținut astfel calificarea la faza zonală (interjudețeană) ce va avea loc în perioada 18 iunie – 12 iulie unde vor întâlni campioanele județene din Bacău, Suceava, Neamț, Botoșani și Iași. (A.P.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

Părerile a două mari campioane ale României despre Cupa „Andreea Răducan”

de Mihaela NICULESCU Timp de ...

%d blogeri au apreciat: