Home / Invatamant / Spectacol deosebit, organizat de elevii Școlii „Mihai David” din Negrești

Spectacol deosebit, organizat de elevii Școlii „Mihai David” din Negrești

Spectacol deosebit, organizat de elevii Școlii „Mihai David” din Negrești. Duminică, a avut loc spectacolul „Vis de copil”, activitate organizată în cadrul proiectului „ Valoarea credinței și a prieteniei”, proiect finanțat de Fundația World Vision România.

Elevii Școlii Gimnaziale „Mihai David”, coordonați de cadrele didactice au pregătit momente artistice deosebite, în care muzica, dansul și teatrul s-au împletit și au reușit să aducă zâmbete și multe aplauze.

”Lumea copilăriei este minunată, este o lume cu jocuri și cântece vesele. Copiii care au cântat, au recitat, au dansat și au interpretat rolurile diferitelor personaje, au demonstrat încă o dată talentul, pasiunea și dorința lor de a participa la activități extracurriculare”, a declarat prof. Lăcrămioara Frățiman, coordonatorul acestui proiect.

Alături de Lăcrămioara Frațiman, în proiect au mai fost implicați Dănuța Faifăr, Mirabela Chiriluță, Mădălina Miler și Oana Cercel.

„Mulțumim tuturor copiilor și părinților care au fost alături de noi în această zi deosebită, zi în care am încercat să celebrăm miracolul nașterii, miracolul purității, dar și întoarcerea la inocență. Prin vers, muzică și dans am pătruns în universul plin de zâmbete, culoare și vis. Mulțumim Organizației World Vision care ne-a ajutat în implementarea și finanțarea proiectului ”, a mai spus prof. Frățiman. (A.P.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Cine sunt președinții Consiliilor Școlare ale Elevilor din Bârlad?

Alegeri pentru președințiile Consiliilor Școlare ...

Directoarea Școlii Gimnaziale „Episcop Iacov Antonovici” din Bârlad, singurul cadru didactic din județ selectat pentru o activitate organizată de Agenția Spațială Europeană

Experiență profesională remarcabilă! Mariana Balan, ...

Treizeci de elevi de liceu din județ vor vizita Parlamentul European, în cadrul Proiectului „Tineri în Parlamentul European”

Vizită la Parlamentul European! Zece ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: