Home / Invatamant / Spectacol deosebit, organizat de elevii Școlii „Mihai David” din Negrești

Spectacol deosebit, organizat de elevii Școlii „Mihai David” din Negrești

Spectacol deosebit, organizat de elevii Școlii „Mihai David” din Negrești. Duminică, a avut loc spectacolul „Vis de copil”, activitate organizată în cadrul proiectului „ Valoarea credinței și a prieteniei”, proiect finanțat de Fundația World Vision România.

Elevii Școlii Gimnaziale „Mihai David”, coordonați de cadrele didactice au pregătit momente artistice deosebite, în care muzica, dansul și teatrul s-au împletit și au reușit să aducă zâmbete și multe aplauze.

”Lumea copilăriei este minunată, este o lume cu jocuri și cântece vesele. Copiii care au cântat, au recitat, au dansat și au interpretat rolurile diferitelor personaje, au demonstrat încă o dată talentul, pasiunea și dorința lor de a participa la activități extracurriculare”, a declarat prof. Lăcrămioara Frățiman, coordonatorul acestui proiect.

Alături de Lăcrămioara Frațiman, în proiect au mai fost implicați Dănuța Faifăr, Mirabela Chiriluță, Mădălina Miler și Oana Cercel.

„Mulțumim tuturor copiilor și părinților care au fost alături de noi în această zi deosebită, zi în care am încercat să celebrăm miracolul nașterii, miracolul purității, dar și întoarcerea la inocență. Prin vers, muzică și dans am pătruns în universul plin de zâmbete, culoare și vis. Mulțumim Organizației World Vision care ne-a ajutat în implementarea și finanțarea proiectului ”, a mai spus prof. Frățiman. (A.P.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Lecții de pian gratuite, la Școala de Arte din Bârlad, oferite de profesorul Mihail Manciu în memoria soției sale

Inițiativă lăudabilă! Mihail Manciu, profesor ...

Șefe de promoție din Bârlad, primite cu brațele deschise de universități de prestigiu

Alice Beatrice Giușcă, șefa promoției ...

Ministerul Agriculturii finanțează activitatea Colegiului Agricol din Huși

Colegiul Agricol „Dimitrie Cantemir” Huși ...

%d blogeri au apreciat: