Home / Justitie / Val de depresii printre tinerii vasluieni: al treilea caz de suicid în mai puțin de o lună

Val de depresii printre tinerii vasluieni: al treilea caz de suicid în mai puțin de o lună

Un tânăr de 31 de ani, din Vaslui, a fost găsit spânzurat, duminică, într-o pădure din zona Delea, fără ca polițiștii să afle, în urma primelor verificări, care ar fi motivul care l-ar fi determinat pe vasluian să recurgă la un asemenea gest. Acesta este al treilea caz de suicid în rândul tinerilor petrecut în municipiul reședință în mai puțin de o lună, după cel al taximetristului și al tânărului revenit special din Anglia acasă pentru a-și pune capăt zilelor, tot în pădurea Delea.

Situație fără precedent în Vaslui, în condițiile în care, în doar o lună, trei tineri s-au sinucis, și toți prin aceeași metodă, cea a spânzurării. Ultimul caz s-a petrecut pe 2 iunie, atunci când, un vasluian de 31 de ani a fost găsit atârnat în ștreang în păduricea din zona Centrului de Zi și Noapte pentru Copiii Străzii Vaslui. Cel care l-a observat pe bărbat a fost un trecător, care a alertat autoritățile la numărul de urgență 112. Primul care a ajuns în zonă a fost echipajul de terapie intensivă mobilă, care nu a mai putut face nimic altceva decât să constate decesul tânărului.

Asupra persoanei a fost găsit un document astfel încât s-a putut stabili identitatea acesteia. În schimb, nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a recurs la actul suicidal, în condițiile în care nu a fost găsit vreun bilet de adio asupra sa”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Cadavrul tânărului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei, în timp ce polițiștii au întocmit, conform procedurilor, dosar penal pentru ucidere din culpă.

Reamintim că, în luna mai, un taximetrist a fost găsit spânzurat în locuința sa dintr-un bloc turn din centrul orașului. De asemenea, un alt tânăr, care se întorsese din Anglia acolo unde muncea, s-a spânzurat în aceeași pădure din zona Delea. Ulterior, mama acestuia din urmă s-a sinucis și ea, aruncându-se pe liniile de cale ferată pe de pasarela pietonală din Gara Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Cine nu respectă depozitarea selectivă a deșeurilor la Bârlad? Cetățenii sau Urbana?

de Mihaela NICULESCU   Bârlădenii ...

Un bărbat din Bălțați și-a înjunghiat fratele după o ceartă la băutură

A trecut razant pe lângă ...

Copil accidentat pe o trecere pentru pietoni din Vaslui. Șoferul, amendat și lăsat fără permis

Un copil de 9 ani ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: