Home / Social / Toți cei 300 de elevi din comuna Cozmești au primit daruri de la primărie de 1 Iunie

Toți cei 300 de elevi din comuna Cozmești au primit daruri de la primărie de 1 Iunie

Toți cei 300 de copii care învață la cele două școli din comuna Cozmești au primit fiecare în parte, în premieră pentru comunitate, câte o sacoșă cu dulciuri și sucuri de la primăria din localitate. Autoritățile au spus că vor permanentiza astfel de activități pentru cei care, până la urmă, reprezintă viitorul comunității.

Primăria Cozmești a făcut o surpriză plăcută tuturor copiilor din cele două școli ale comunei, Fâstâci și Bălești, cu ocazia zilei de 1 Iunie. Pentru prima dată, elevii, nu mai puțin de 300 la număr, au primit pungi cu dulciuri și sucuri, reprezentând cadouri din partea autorităților locale. Primarul și viceprimarul au mers în unitățile de învățământ și le-au împărțit personal copiilor darurile a căror costuri au fost suportate de la bugetul local.

Când este vorba de copii, nu are importanță efortul financiar pe care trebuie să-l facă pentru ei comunitatea. Cei aflați pe băncile școlii reprezintă viitorul acestei comune și de aceea, prin orice mijloace, noi, cei aleși și aflați la conducerea primăriei, trebuie să-i încurajăm”, ne-a declarat primarul comunei Cozmești, Hristache Sima.

Autoritățile cozmeștene au spus că vor repeta și chiar vor permanentiza astfel de activități pentru elevii din comună, una de altfel, cu multe cazuri sociale. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Nouă comune vor primi 1,7 milioane de lei din fondul de rezervă al CJ Vaslui

de Dănuț CIOBANU CJ Vaslui ...

Avalanșă de ipoteci la băncile comerciale pentru credite imobiliare

Județul Vaslui se clasează pe ...

Surpriza pe care primarul din Murgeni i-a făcut-o unei bătrâne de 103 ani

O femeie din satul Floreni ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: