Home / Politic / Conducere PNL: ”Nu suntem mulțumiți de rezultatul obținut de primarul de Bârlad la europarlamentare”

Conducere PNL: ”Nu suntem mulțumiți de rezultatul obținut de primarul de Bârlad la europarlamentare”

Rezultatele obținute de primarul PNL de Bârlad la alegerile europarlamentare nu sunt pe placul șefilor de partid de la județ care, ca și în cazul altor șefi de structuri locale de partid, riscă sancțiuni. Edilul Dumitru Boroș a obținut cu 2.000 de voturi sub targhetul stabilit de partid pentru scrutinul din 26 mai.

Rezultatele de la alegerile europarlamentare nu vor trece fără a avea și repercusiuni pentru o serie de președinți de organizații locale PNL din județ. Unul dintre cei vizați este chiar primarul liberal al municipiul Bârlad care, la scrutinul din 26 mai, a ieșit abia pe locul trei la nivel de oraș, după USR și PSD.

Vom face o analiză pe fiecare organizație locală, chiar și pe fiecare secție de votare din județ, pentru a vedea unde a fost o organizare deficitară iar lucrurile trebuie îndreptate. Fiecare organizație a avut un targhet și vom încerca să îndreptăm lucrurile. Nu putem spune ce sancțiuni vor fi aplicate. Vom face o analiză să vedem ce ține de dânsul (n.red-Dumitru Boroș), ca primar, ca om politic, ca organizație. Nici noi nu suntem mulțumiți de rezultatele obținute. Dar eu sunt chirurg și fac o analiză mult mai minuțioasă până iau o decizie”, a declarat, marți, pentru Est-News, în cadrul unei conferițe de presă, președintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru.

Primarul PNL de Bârlad, Dumitru Boroș, de altfel al doilea om în cadrul organizației județene de partid, a obținut 5.497 de voturi la nivelul orașului, față de obiectivul de 7.500 de voturi stabilit pentru alegerile europarlamentare. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Ce spun politicienii vasluieni despre căderea guvernului

de Simona MIHĂILĂ Rezultatul moțiunii ...

Consilierul Adrian Todireasa, exclus din PNL?

În această seară, la Bârlad, ...

Noi secții de votare înființate în Vaslui pentru prezidențiale, pe fondul creșterii continue a populației

Noi secții de votare vor ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: