Home / Social / Drumuri distruse de viituri

Drumuri distruse de viituri

Drumuri distruse de viituri. Mai multe drumuri comunale și județene din partea de sud a județului au fost acoperite cu aluviuni sau distruse de ploi și o serie de gospodării au fost inundate în urma precipitațiilor abundente căzute în ultimele ore.

Potrivit bilanțului întocmit de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, au fost afectate de aluviuni drumurile județene 244 I Murgeni – Schineni și 242 C Murgeni – Vinderei, pe o suprafață de cinci kilometri, iar opt drumuri comunale din Vinderei, Blăgești, Șuletea și Murgeni, au fost distruse pe o suprafață totală de 36 de kilometri.
”ISU a intervenit pentru scoaterea apei din trei gospodării inundate în partea de sud a județului. De asemenea, s-a intervenit pentru salvarea de animale de la o fermă din localitatea Cârja. Pompierii vasluieni au mai fost solicitați să intervină la scoaterea apei dintr-o serie de gospodării din localitățile Dumești și Valea Marea”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.
În localitatea Cârja, suburbie a orașului Murgeni, s-a înregistrat grindină de dimensiuni medii și mari, iar cantitățile de apă au depășit 30 de litri pe metrul pătrat.

About Simona Vasile

x

Check Also

Accident la Dragomirești provocat de un șofer cu mașină cu volan pe dreapta. Două persoane au ajuns la spital

Două persoane, soț și soție, ...

La jumătatea lui august, edililor li s-a făcut milă de bârlădenii chinuiți de căldură

Bârlădenii pot, în sfârșit, să ...

Inaugurarea sălii de sport de la Școala „Episcop Iacov Antonovici”, o nouă incertitudine pentru deschiderea anului școlar

Mai sunt trei săptămâni până ...

%d blogeri au apreciat: