Google+
Home » Justitie » (VIDEO/FOTO) Un inconștient la volan a băgat două autoturisme sub o cisternă și a fost la un pas de a omorî o femeie nevinovată

(VIDEO/FOTO) Un inconștient la volan a băgat două autoturisme sub o cisternă și a fost la un pas de a omorî o femeie nevinovată

Neatentia la volan a băgat două autoturisme sub o cisternă și i-a adus un dosar penal unui barbat in varsta de 50 de ani din judetul Vaslui. Acesta a provocat, aseara, un accident care putea avea urmari grave. Nu a acordat prioritate unui autoturism care circula regulamentar din sens opus si, la o manevra la stanga, masinile s-au ciocnit. Ambele vehicule s-au oprit intr-o cisterna care stationa, iar o persoana a avut nevoie de ingrijiri medicale.
O femeie in varsta de 51 de ani din Iasi se indrepta catre Barlad, iar pe raza localitatii Banca,  in dreptul Popasului Sârbi, a vazut cum o masina care venea din sens opus a patruns pe contrasens si, inainte sa mai poata face ceva, s-a produs impactul.
”Am zis ca glumeste. Am incetinit, dar degeaba. A intrat in mine. Nu stiu unde voia sa intre, ori poate a adormit. Nu stiu! Masina e distrusa. E un dezastru. Unde sa faca stanga aici?! Stanga e acolo. M-am speriat cand am vazut ca vine in mine. Mi-am revenit acum, putin, dar ma doare stomacul, pentru ca m-am lovit de volan”, a declarat soferita.
Conducatorul auto al cisternei nu era in cabina. Intrase intr-un restaurant de pe marginea drumului sa bea o cafea si nu mica i-a fost mirarea cand vazut ce s-a intamplat.  Cisterna era goala si omul si-a putut continua deplasarea. Din fericire, nimeni nu a fost ranit grav.
”Neacordarea de prioritate a fost cauza unui accident rutier produs pe DE 581. In urma evenimentului rutier, in care au fost implicate doua autoturisme, o femeie de 51 de ani din Iasi a fost vatamata usor, fiind transportata la spital. In cauza a fost intocmit dosar de vatamare corporala din culpa”, a declarat, pentru Est News, Bogdan Gheorghita, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.
După testarea cu aparatul alcooltest, s-a constatat că niciunul dintre șoferi nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: