Home / Sport / Gimnasta bârlădeancă Daniela Trică reprezintă România la Campionatul Mondial de Junioare

Gimnasta bârlădeancă Daniela Trică reprezintă România la Campionatul Mondial de Junioare

Daniela Trică, fostă gimnastă a CSS Bârlad, face parte din delegația României la Campionatul Mondial de Junioare, ce se va desfășura în perioada 27-30 iunie, la Gyor, Ungaria. Alături de talentata gimnastă vor reprezenta România și gimnastele Ioana Stănciulescu, Antonia Duță și Silviana Sfiringu. Daniela Trică reprezintă Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad în toate Competițiile Naționale și Internaționale.

Zilele următoare, cele patru gimnaste vor pleca în Belgia, la un concurs de pregătire, deosebit de important, înaintea unei competiții de anvergura celei de la Gyor. Daniela Trică a fost cooptată în lotul de junioare al României de la Onești în anul 2015, iar doi ani mai târziu a fost promovată în lotul de senioare de la Deva. Calitățile deosebite ale gimnastei bârlădene au stârnit interesul Federației Naționale de Gimnastică și Daniela a fost inclusă în lotul de senioare pentru a se pregăti mai bine în vederea competițiilor ce vor urma de îndată ce va împlini 16 ani. Peste doi ani, cu siguranță, Daniela Trică va fi membră a lotului național de senioare și va reprezenta cu cinste clubul și țara la competițiile internaționale.

Daniela Trică a fost adusă de părinții săi în urmă cu zece ani la sala de gimnastică. Avea doar patru ani și calități deosebite pentru gimnastică. S-a acomodat repede cu sala și cu programul riguros și încet, încet, prin muncă și seriozitate au apărut și rezultatele. Stăpânește foarte bine toate cele patru aparate, dar cel preferat este bârna. Sora ei, Florina, a fost impresionată de preocuparea surorii ei mai mari și a dorit să fie și ea înscrisă la gimnastică. Este o fetiță care promite mult și știe că are mult de muncit pentru a ajunge ca Daniela. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

CL Vaslui va preda Ministerului Dezvoltării terenul pentru construirea unei baze sportive care va avea teren de fotbal omologat de UEFA SI FRF

Consiliul Local (CL) Vaslui va ...

În weekend, Campionatul de Minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne și-a desemnat învingătorii

În perioada 27 august – ...

S-a dat startul Turneului Final al Campionatului de Minifotbal al M.A.I. – ediția 2019 Vaslui

În perioada 27 – 29 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: