Home / Justitie / Bărbat din Bârlad reținut de polițiștii vasluieni pentru trafic de droguri

Bărbat din Bârlad reținut de polițiștii vasluieni pentru trafic de droguri

Un bărbat, de 31 de ani, din Bârlad, a fost reținut pentru comiterea infracțiunilor de introducere în țară, fără drept, de droguri de risc și mare risc, trafic de droguri de risc și mare risc, precum și deținere de droguri de risc și mare risc, în vederea consumului propriu. 

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Vaslui, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui, au efectuat pe 6 iunie două percheziții domiciliare în Bârlad, la persoane bănuite de trafic de droguri. Polițiștii au ridicat aproape 100 de grame de droguri de risc (52 de grame de cannabis și 40 de grame de rezină de cannabis), precum și 2,5 grame de droguri de mare risc (cocaină).

Din cercetările efectuate  a reieșit faptul că drogurile în cauză ar fi fost achiziționate din Spania, după care ar fi fost trimise în România, prin intermediul unei firme de transport internațional de mărfuri. Ulterior, drogurile ar fi ajuns la consumatorii din județului Vaslui.

Procurorul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui a dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului bănuit de comiterea infracțiunilor de introducere în țară, fără drept, de droguri de risc și mare risc, trafic de droguri de risc și mare risc, precum și deținere de droguri de risc și mare risc, în vederea consumului propriu. Acțiunea a fost realizată cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale”, se arata într-un comunicat emis de IPJ Vaslui. (A.P.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Trei percheziții domiciliare la Bârlad, la traficanți de persoane care racolau tinere și le trimiteau să se prostitueze în Olanda

Procurorii DIICOT au desfășurat trei ...

Bombă descoperită de un bătrân în apropiere de frontiera cu Republica Moldova. Polițiștii de frontieră au alertat ISU

Un proiectil de calibru 75 ...

Bârlădean arestat după ce a sustras un telefon mobil dintr-o locuință

Un tânăr de 18 ani, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: