Home / Justitie / Furt de cablu de telefonie în Oprișița, ”căutat” prin iarbă de polițiști și localnici

Furt de cablu de telefonie în Oprișița, ”căutat” prin iarbă de polițiști și localnici

Mai mulți polițiști și localnici au fost observați, joi după-amiază, în timp ce ”căutau” prin iarbă, așa după cum au afirmat reprezentanții Poliției Județene, furtul unor componente ale unei rețele de telefonie. Deocamdată, nu ne-au fost oferite informații suplimentare în acest caz care, cel puțin la prima vedere, pare destul de ciudat.

Un furt de cablu ori alte componente de telefonie este acum ”căutat” la pas de angajații Poliției. Patru agenți au fost observați de participanții la trafic pe DN 2 F Vaslui – Bacău în timp ce ”periau” iarba dintre Oprișița și Laza, alături de alte aproximativ zece persoane îmbrăcate în haine civile. Reprezentanții Poliției Județene Vaslui ne-au spus că nu este vorba de vreo altă infracțiune, ci doar de un banal furt.

În urma unei sesizări ale unui operator de telefonie, se desfășurau cercetări la fața locului cu privire la furtul unor componente din rețelele de telecomunicații. Deocamdată, nu putem oferi mai multe informații în acest caz”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Așadar, nu am aflat nici ce anume s-a furat, ce căutau atâția oameni prin iarbă ”la pas” și dacă au fost afectați clienți ai firmei de telefonie în urma acelei infracțiuni despre care poliția nu ne poate oferi niciun fel de amănunt. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

”Trei ceasuri rele” pentru mai mulți copii și bătrâni din județ, victime ale unor accidente

Mai mulți copii și bătrâni ...

O bârlădeancă a fost furată la ea în casă de o escroacă ce se dădea reprezentanta unei asociații umanitare

O femeie de 87 de ...

Ce trebuie să știe tinerii vasluieni care vor să aleagă cariera de polițist

Cei care doresc să îmbrace ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: