Home / Social / Primăria cultivă bălăria! Canalul deschis din cartierul Munteni, focar de infecție, în urma ploilor abundente

Primăria cultivă bălăria! Canalul deschis din cartierul Munteni, focar de infecție, în urma ploilor abundente

Primăria cultivă bălăria! Vegetație necosită de luni de zile a crescut necontrolat după ultimele ploi, de-a lungul canalului deschis de la intrarea în cartierul Munteni. Bălăriile care au acoperit punctul gospodăresc din zonă au devenit o ascunzătoare perfectă pentru gunoaiele aruncate la întâmplare de unii cetățeni.

Vegetația crescută din abundență a înfundat și mai mult canalul, deja plin de gunoaie și mâl. Despre decolmatarea canalului deschis, nici vorbă. Locatarii de la blocurile învecinate s-au săturat și de mirosul de fosă septică degajat de canal, dar și de nepăsarea autorităților, care în ultimii trei ani nu l-au curățat niciodată.

Locatarii blocurilor din zonă au sesizat aspectul de mai multe ori la Primărie, dar nu s-a mișcat nimic.

„Suntem oarecum în centrul orașului. E posibil ca, în trei ani, de când e primarul în funcție, să nu fi trecut pe aici măcar o dată pe an, cum făceau ceilalți primari, care solicitau utilajele de la Aquavas pentru decolmatare? Noi nu suntem cetățeni ai orașului, nu plătim taxe? Trebuie să suportăm zilnic, mai ales vara, mirosul ăsta infect? Este totală iresponsabilitate din partea Primăriei. Să vedeți numai, ce responsabil va deveni primarul la anul, în apropierea alegerilor locale!”, a declarat un locatar nervos al blocului C1.

Nu doar că duhoarea care ajunge până pe strada Vasile Pârvan deranjează, dar mizeria adunată în apa canalului deschis reprezintă un focar de infecție și un mediu excelent pentru dezvoltarea țânțarilor. În plus, dacă ploile care se anunță vor fi la fel de abundente, casele celor care locuiesc în apropierea canalelor riscă să fie inundate. La ultima ploaie, canalul s-a transformat într-un lac care mai avea doar 2-3 metri până să inunde gospodăriile. (Simona MIHĂILĂ)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: