Home / Invatamant / Provocare pentru elevii vasluieni: ce ar schimba în sistemul de învățământ dacă ar putea?

Provocare pentru elevii vasluieni: ce ar schimba în sistemul de învățământ dacă ar putea?

Provocare pentru elevii vasluieni, lansată de Consiliul Județean al Elevilor Vaslui. În cadrul unei noi inițiative, intitulată “Fii tu vocea!”, are loc un concurs organizat de elevi, pentru elevi”.

”În cadrul concursului se urmărește întocmirea unui eseu, care să înglobeze viziunea elevilor asupra sistemului de învățământ și ce ar trebui schimbat, din punctul lor de vedere. Tema principală este “Ce aș schimba sistemul de învățământ dacă aș putea?”. Cu toții cunoaștem faptul că sistemul de învățământ actual nu se bucură de un algoritm care să poată satisface nevoile tuturor. Cel care va putea puncta dintr-o perspectiva obiectivă, minusurile sistemului, va fi desemnat drept câștigător. Acesta va fi invitat la o discuție liberă în cadrul Radio Smile FM.Te recomandă spiritul inițiativ, curajul și pasiunea pentru scris? Acum este șansa ta de a te afirma, de a te face auzit. Poți trimite lucrarea până pe data de 18 IUNIE, la adresa de e-mail: cjevaslui@yahoo.com. Nu rata această oportunitate, și îndrăznește să FII TU VOCEA!”, este provocarea pe care membrii Consiliului Județean al Elevilor Vaslui le-o lansează colegilor lor din județ. (S.M.)

About Simona Vasile

x

Check Also

Cine sunt președinții Consiliilor Școlare ale Elevilor din Bârlad?

Alegeri pentru președințiile Consiliilor Școlare ...

Directoarea Școlii Gimnaziale „Episcop Iacov Antonovici” din Bârlad, singurul cadru didactic din județ selectat pentru o activitate organizată de Agenția Spațială Europeană

Experiență profesională remarcabilă! Mariana Balan, ...

Treizeci de elevi de liceu din județ vor vizita Parlamentul European, în cadrul Proiectului „Tineri în Parlamentul European”

Vizită la Parlamentul European! Zece ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: