Home / Social / Spectacol caritabil pentru copiii cu nevoi speciale din Bârlad. Jumătate dintre bilete, vândute deja

Spectacol caritabil pentru copiii cu nevoi speciale din Bârlad. Jumătate dintre bilete, vândute deja

Bârlădenii cu suflet mare sunt chemați să se alăture inițiativei USR Bârlad, privind strângerea de fonduri pentru copiii cu nevoi speciale din oraș.

Este vorba de un spectacol caritabil de teatru, ce va avea loc pe 17 iunie (de Rusalii), de la orele 11.30, la Cinema ”Victoria”.

USR Bârlad va dona încasările obținute, Fundației Cristi’s Outreach, care oferă asistență copiilor cu nevoie speciale (autism, sindrom Down etc.)

”Așteptăm copiii cu vârste între 4 și 12 ani la piesa de teatru <Ursul păcălit de vulpe>, care va fi interpretată de actorii Teatrului ”Cărăbuș” din Brăila. Un bilet costă 40 de lei și poate fi achiziționat de la secretariatul USR, detaliile putând fi obținute de pe pagina de facebook a USR Vaslui. Pot cumpăra bilete chiar și cei care nu vor să vizioneze piesa de teatru, dar care au posibilitatea de a face fericiți niște copii ai căror părinți nu-și pot permite să plătească această sumă. Cum sunt, de exemplu, cei 44 de copiii de la Așezământul ”Sf. Gheorghe” din Bârlad, pentru care vizionarea acestui spectacol ar fi o mare bucurie”, a declarat Ana-Maria Vintilă, vicepreședinte al USR Bârlad.

Jumătate dintre biletele disponibile pentru evenimentul caritabil au fost vândute deja. (S.M.)

About Simona Vasile

x

Check Also

Dați la o parte mașina! Nu se vede trecerea de pietoni!

Dați la o parte mașina! ...

Bărbat acuzat că a abuzat fetița pe care o avea în plasament. Șocată, soția a încercat să se sinucidă

de Daniel MICU O intamplare ...

Bârlădeni, în weekend dormiți liniștiți! S-a stricat elicopterul!

Bârlădenii cărora zgomotul elicopterului care ...

%d blogeri au apreciat: