Home / Justitie / Țigări și alcool de contrabandă descoperite la Vama Albița

Țigări și alcool de contrabandă descoperite la Vama Albița

Polițiștii de frontieră vasluieni au descoperit țigări și băuturi alcoolice de contrabandă, în valoare totală de aproximativ 8.658 de lei, pe care doi bărbați au încercat să le introducă ilegal în țară în  scopul comercializării lor pe piața neagră și pentru consumul  propriu.

Pe 6 iunie, polițiști de frontieră din cadrul Serviciului  Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui au organizat și desfășurat o  acțiune punctuală pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile.

„În cadrul acțiunii desfășurate aceștia au oprit, pentru control, pe raza  localității de frontieră Râșești, în proximitatea Punctului de Trecere a Frontierei Albița, un autocar înmatriculat în România, care avea ca  destinație Italia. Autocarul a fost condus la sediul structurii  unde s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit în urma căruia au descoperit, ascunsă și nedeclarată, în ușa care face legătura între  compartimentul pasagerilor și cel al bagajelor, cantitatea totală de 13.140  de țigarete (657 pachete), de diferite mărci, cu timbru de acciză R.  Moldova. În urma cercetărilor s-a stabilit că întreaga cantitate de țigări  îi aparține reprezentantului firmei care deține autocarul, cetățeanul din  R. Moldova C.S., în vârstă de 28 de ani”, a declarat comisar de poliție Lazăr Denis, purtătorul de cuvânt al I.T.P.F. Iași.

Cu privire la cele constatate, C.S. a recunoscut că țigările îi aparțin și  a  declarat că intenționa să le comercializeze pe teritoriul Italiei. (A.P.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Turci opriți cu focuri de armă de polițiștii de frontieră vasluieni la granița cu Republica Moldova

Trei turci și un basarabean au fost opriți cu ...

Biserica din Mânjești, cuprinsă de un incendiu. 30 de oameni s-au autoevacuat

Peste 30 de oameni s-au evacuat din biserica din ...

Incendiu la Cănțălărești, unde au ars peste 3,5 hectare de vegetație uscată

Un puternic incendiu de vegetație a cuprins un câmp ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: