Home / Social / UPDATE Maistrul de la SC Rulmenți Bârlad, care a făcut infarct la volan, a decedat la spital

UPDATE Maistrul de la SC Rulmenți Bârlad, care a făcut infarct la volan, a decedat la spital

UPDATE Maistrul Mihai Bolea, de la SC Rulmenți SA Bârlad, căruia i s-a făcut rău la volanul autoturismului său, a încetat din viață. La aproximativ două minute după ce medicii l-au preluat în Compartimentul Primiri Urgențe de la Spitalul ”Beldiman”, bărbatul de 56 de ani a intrat în cel de-a doilea stop cardio-respirator.

”Pacientului i s-au făcut manevre de resuscitare timp de 45 de minute, însă fără succes. A fost declarat decesul. Cel mai probabil, a suferit un infarct miocardic, dar mai multe se vor cunoaște după efectuarea autopsiei”, ne-a declarat dr. Angelica Gramaticu, purtător de cuvânt al spitalului bârlădean.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ

Maistrul Mihai Bolea, de la SC Rulmenți SA Bârlad, a fost transportat la Urgențe, în această după-amiază, după ce a făcut un infarct în timp ce se afla la volanul autoturismului său. Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, ieșise de la schimbul unu, povestesc martorii, și se îndrepta spre casă, pe strada Vasile Pârvan. Oamenii spun că au observat mașina care se deplasa haotic de pe un sens de mers pe altul. Câteva sute de metri, mașina s-a lovit de bordurile trotuarelor, iar în cele din urmă, chiar în dreptul Morii Iris, șoferul a oprit, pe contrasens.

Unul dintre martorii acestui incident l-a recunoscut pe maistrul de la IRB și a sunat la 112. A fost trimis un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță care a reușit să-l stabilizeze pe bărbat, după care l-a transportat la Spitalul ”Elena Beldiman” pentru investigații.

Vom reveni cu amănunte. (S.M.)

About Simona Vasile

x

Check Also

Vasile Pavăl a trasat noile direcții de dezvoltare ale municipiului Vaslui în anul 2020

de Dănuț CIOBANU Primăria Vaslui ...

Peste 5.700 de beneficiari de ajutoare de lemne pentru încălzirea locuinței în această iarnă în județ

Peste 5.700 de familii ori ...

Magazinul unui fost polițist din Vaslui, distrus de un incendiu

Magazinul unui fost polițist din ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: