Home / Social / UPDATE Maistrul de la SC Rulmenți Bârlad, care a făcut infarct la volan, a decedat la spital

UPDATE Maistrul de la SC Rulmenți Bârlad, care a făcut infarct la volan, a decedat la spital

UPDATE Maistrul Mihai Bolea, de la SC Rulmenți SA Bârlad, căruia i s-a făcut rău la volanul autoturismului său, a încetat din viață. La aproximativ două minute după ce medicii l-au preluat în Compartimentul Primiri Urgențe de la Spitalul ”Beldiman”, bărbatul de 56 de ani a intrat în cel de-a doilea stop cardio-respirator.

”Pacientului i s-au făcut manevre de resuscitare timp de 45 de minute, însă fără succes. A fost declarat decesul. Cel mai probabil, a suferit un infarct miocardic, dar mai multe se vor cunoaște după efectuarea autopsiei”, ne-a declarat dr. Angelica Gramaticu, purtător de cuvânt al spitalului bârlădean.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ

Maistrul Mihai Bolea, de la SC Rulmenți SA Bârlad, a fost transportat la Urgențe, în această după-amiază, după ce a făcut un infarct în timp ce se afla la volanul autoturismului său. Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, ieșise de la schimbul unu, povestesc martorii, și se îndrepta spre casă, pe strada Vasile Pârvan. Oamenii spun că au observat mașina care se deplasa haotic de pe un sens de mers pe altul. Câteva sute de metri, mașina s-a lovit de bordurile trotuarelor, iar în cele din urmă, chiar în dreptul Morii Iris, șoferul a oprit, pe contrasens.

Unul dintre martorii acestui incident l-a recunoscut pe maistrul de la IRB și a sunat la 112. A fost trimis un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță care a reușit să-l stabilizeze pe bărbat, după care l-a transportat la Spitalul ”Elena Beldiman” pentru investigații.

Vom reveni cu amănunte. (S.M.)

About Simona Vasile

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: