Home / Social / Criminalul de la Bărboși a fost arestat preventiv. Gelozia a fost motivul pentru care și-a hăcuit iubita

Criminalul de la Bărboși a fost arestat preventiv. Gelozia a fost motivul pentru care și-a hăcuit iubita

de Daniel MICU

Criminalul de la Barbosi, tânărul de 35 de ani, din Neamț, care și-a ucis viitorul socru cu toporul și și-a ciopârțit iubita aducând-o la un pas de moarte, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. După ce s-a predat Polițiștilor din Neamț, acesta a fost adus în județul Vaslui, unde a fost preluat de autoritățile de aici.

În fața anchetatorilor, individul a recunoscut tot. Gelozia si bautura i-au întunecat mintile. El a mărturisit că luni noaptea s-a certat crunt cu iubita lui, pe care o bănuia de infidelitate. Tatal femeii, un barbat de 85 de ani, a încercat să intervină între ei. Ținea în mână un topor de mici dimensiuni cu care tocmai despica lemne pentru foc. În momentul în care s-a apropiat de viitorul ginere ca să-l potolească, acesta i-a smuls toporul din mână și i-a dat în cap.

“Victima era o persoană firava si cu un istoric medical încărcat. Autorul i-a luat toporisca din mana si i-a aplicat două lovituri in cap. Concubina a fugit, însă a fost prinsă din urmă de suspect. Acesta a adus-o în casa, unde a lovit de mai multe ori cu aceeași toporisca, la nivelul mâinilor și picioarelor. A fost operata de medicii de la Husi, viata ei fiind pusa in pericol. Autorul este cercetat pentru omor si tentativă de omor”, ne-a declarat procurorul de caz, Sorin Armeanu.

Crima de la Bărboși (comuna Hoceni) a șocat întreaga comunitate. Agresorul se mutase de circa o lună acasă la iubita sa din sat, o femeie de 41 de ani, care locuia împreună cu tatăl ei.

Vecinii nu stiu nimic despre criminal, decât că circula cu viteză prin sat. Luni seara, cei trei au petrecut la locuinta unei rude din sat. La un moment dat, batranul si fiica lui au plecat acasă. Baut fiind, agresorul a mai ramas un timp la gazde, dar pentru ca vorbea urat, oamenii l-au dat afara si el a pornit către locuinta iubitei. Aici a izbucnit cearta și a comis abominabilele fapte, după care s-a urcat în mașină și a fugit în Neamț. În urma lui, deși se zbătea între viață și moarte, iubita rănită a găsit puterea de a suna la 112.

Pentru bietul ei tată, echipajul de pe ambulanță nu a mai putut face nimic, dar pe ea a transportat-o la spitalul din Huși unde a fost operată de urgență. Starea ei de sănătate este, încă, sub semnul întrebării.

 

 

About Simona Vasile

x

Check Also

Creșterea salariilor nu a produs relansarea mult așteptată în sectorul contrucțiilor

Majorarea salariilor în sectorul construcțiilor ...

Vasile Pavăl nu mai vrea să fie surprins de prima ninsoare din această iarnă

Primăria Vaslui a declanșat pregătirile ...

Criza de constructori lovește și în proiectul Centrului Cultural Județean

de Dănuț CIOBANU Lucrările la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: