Home / Social / Ștrandul bârlădean își deschide porțile, de astăzi

Ștrandul bârlădean își deschide porțile, de astăzi

Bălăceală, relaxare și baterii încărcate – iată cuvintele de ordine cu care Ștrandul municipal Bârlad își inaugurează sezonul. Începând chiar de astăzi, porțile celui mai vechi și mai renumit loc de agrement din zona Bârladului se deschid pentru toți cei care vor să evadeze din agitația urbană pentru a se deconecta.

Cu mic, cu mare, bârlădenii sunt invitați în mijlocul naturii, departe de zgomot și de aerul poluat al orașului, să facă plajă, să înoate, să socializeze, să se bucure de tihnă.

Ca în fiecare an, bazinele Ștrandului, atât cel pentru copii, cât și cel pentru pasionații de înot și de scufundări, care măsoară până la patru metri adâncime, îi așteaptă pe bârlădeni în condiții de igienă maximă, dar și cu noi dotări.

Cele mai însemnate investiții au fost făcute în spațiul aferent bazinului pentru copii, unde întreg perimetrul destinat șezlongurilor a fost acoperit cu pavele din piatră.

Administratorii ștrandului au avut grijă, însă, să mențină una dintre oportunitățile care conferă unicitate ștrandului bârlădean între locurile de agrement din zonă: spațiul verde din jurul bazinelor. Astfel, bârlădenii, dar și cei din împrejurimile orașului, se pot bucura de plajă nu doar ocupând un șezlong, ci instalându-se pe pajiștea atent întreținută de responsabilii ștrandului municipal.

”Am ținut cont de această dorință a bârlădenilor, de a avea și posibilitatea de face plajă pe iarbă. Am observat, în anii din urmă, că unii preferă să profite pe deplin de natură alegând varianta tradițională de petrecerii timpului în aer liber. Mai ales pentru familiile care au copii mici, zona de verdeață este ideală”, ne-a declarat Irina Bejinariu, administratorul ștrandului bârlădean.

Taxele de intrare la ștrand diferă în week-end de restul săptămânii. Așadar de luni și până joi, inclusiv, copiii cu vârsta mai mică de 14 ani vor plăti 6 lei, iar pentru persoanele de peste 14 ani, prețul este de 12 lei.

Vineri, sâmbătă și duminică, copiii sub 14 ani vor plăti 10 lei, iar cei care depășesc această vârstă vor plăti 15 lei. (Simona MIHĂILĂ)

 

About Simona Vasile

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: