Home / Social / Boroș a găsit soluția pentru mizeriile Bârladului: le acoperă cu o cârpă neagră ca să nu se mai vadă!

Boroș a găsit soluția pentru mizeriile Bârladului: le acoperă cu o cârpă neagră ca să nu se mai vadă!

Ultima ”investiție” a primarului Dumitru Boroș la capitolul ”Frumusețile Bârladului” se descoperă în toată splendoarea în centrul urbei, la doi pași de Casa Sturdza. Inspirat de ”filozofia de viață” a struțului care bagă capul în nisip atunci când neagă existența pericolului, edilul-șef brevetează, în cel de-al treilea an de mandat, soluția prin care mizeriile orașului dispar ca prin magie: le acoperă cu o cârpă.

Așa cum s-a întâmplat cu faimosul ghetou al Bârladului, care a fost bandajat cu o cârpă neagră, de sus și până jos. Două zile au muncit angajații primăriei să pună în practică ideea creață a designerului de ocazie, Dumitru Boroș, gospodar destoinic, care știe că gunoiul ascuns sub preș nu deranjează privirea.

În loc de igienizare, reabilitare sau măcar demolare blocul G1, celebru pentru hidoșenia în care a fost adus de vechii săi locatari, are parte de o prelată sinistră, ce nu-l face nici mai estetic și nici inexistent.

Asta-i soluția găsită de Boroș după 11 ani de când se află în fruntea orașului (opt în calitate de consilier municipal și trei în fotoliul de primar), în cazul ghetoului, una dintre cele mai insalubre clădiri din Bârlad. (Simona MIHĂILĂ)

 

About Simona Vasile

x

Check Also

Polițiști care fac cinste uniformei și județului Vaslui

Trei polițiști din cadrul Inspectoratului ...

Obiecte decorative create de persoane cu dizabilități, cumpărate de bârlădenii cu suflet

Timp de două zile, holul ...

Bradul din centrul Vasluiului prinde contur. De Moș Nicolae, orașul va fi plin de luminițe

Pomul de Crăciun pregătit de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: