Home / Social / Bârlădean de 19 ani, prăbușit pe stradă din cauza etnobotanicelor

Bârlădean de 19 ani, prăbușit pe stradă din cauza etnobotanicelor

Un bârlădean a căzut din picioare, ieri la prânz, în zona Stadion. Căldura combinată, se pare, cu substanțele halucinogene l-au doborât la pământ.

Un trecător care a văzut ce s-a întâmplat a sunat la 112 și în câteva minute, la fața locului a ajuns un echipaj SMURD.

„Vineri, în jurul orei 13, un echipaj SMURD a fost direcționat către zona Stadion din Bârlad, în urma unui apel primit la 112, în care o persoană a anunțat că un tânăr a căzut pur și simplu din picioare. Echipajul care a ajuns la caz a constatat că tânărul în vârstă de 19 ani era într-o stare euforică, dar a reușit să comunice cu acesta, care le-a spus cum se numește și câți ani are. Tânărul a fost transportat la Compartimentul de Primire a Urgențelor din cadrul spitalului local, în vederea acordării asistenței medicale necesare și efectuării de analize, inclusiv toxicologice, dacă este cazul”, a declarat, pentru Est News, Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Câțiva bârlădeni, care se aflau întâmplător în locul unde s-a prăbușit tânărul, erau convinși că acesta consumase substanțe halucinogene, deoarece înainte de a cădea inconștient se mișca într-un fel ciudat. De fapt, în Bârlad asemenea scene în care, din păcate, protagoniștii sunt adolescenți și tineri, sunt tot mai frecvente.

Consumul de droguri ia amploare de la zi la zi, iar bârlădenii sunt revoltați că autoritățile nu se implică pentru a stopa acest flagel, care îi transformă pe consumatori în adevărați zombi. (Mihaela NICULESCU)

About Simona Vasile

x

Check Also

Accident la Dragomirești provocat de un șofer cu mașină cu volan pe dreapta. Două persoane au ajuns la spital

Două persoane, soț și soție, ...

La jumătatea lui august, edililor li s-a făcut milă de bârlădenii chinuiți de căldură

Bârlădenii pot, în sfârșit, să ...

Inaugurarea sălii de sport de la Școala „Episcop Iacov Antonovici”, o nouă incertitudine pentru deschiderea anului școlar

Mai sunt trei săptămâni până ...

%d blogeri au apreciat: