Home / Invatamant / Eusebiu Rîmboi, de la Școala Gimnazială „Vasile Pârvan”, un șef de promoție de nota 10

Eusebiu Rîmboi, de la Școala Gimnazială „Vasile Pârvan”, un șef de promoție de nota 10

Un șef de promoție ca la carte! Eusebiu Rîmboi a terminat gimnaziul cu media 10, la Școala Gimnazială „Vasile Pârvan”.

Deși s-ar crede că elevul a stat toată ziua cu nasul în cărți, nu este așa. În paralel cu școala, a luat lecții de înot, a jucat fotbal și a făcut parte și din echipa de dans sportiv, coordonată de Aurelia Juverdeanu, nimeni alta decât diriginta lui.
„Eusebiu este un elev pe care și l-ar dori orice profesor și un copil pe care și l-ar dori orice părinte. Este inteligent, conștiincios, responsabil și foarte bine educat. Deși are 10 pe linie la toate obiectele în toți anii de gimnaziu, Eusebiu nu este nici pe departe un tocilar. A participat în clasele V-VIII la multe olimpiade, cel mai mare premiu obținându-l anul trecut, premiul II la Olimpiada Națională de Geografie „Terra”. Excelează nu doar la geografie (tatăl lui predă acest obiect la un liceu din oraș), ci și la matematică dar și la alte discipline. Îi doresc succes în continuare și să ajungă unde își dorește”, a declarat Aurelia Juverdeanu, pentru Est News.

Eusebiu Rîmboi va fi din toamnă elev al Colegiului Național „Gheorghe Roșca Codreanu”. Optează pentru profilul Științele naturii, care oferă o paletă mai largă de oportunități. Pe parcursul liceului, șeful de promoție de nota 10 va decide încotro va merge. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

La Bârlad, o investiție de 6 milioane de lei se degradează înainte de a fi recepționată

Sala de sport a Școlii ...

Liceul “Dimitrie Cantemir” Fălciu, în sărbatoare de ziua patronului spiritual

Cei peste 610 de preșcolari ...

Primăria tergiversează angajarea unui medic dentist pentru cabinetul proaspăt dotat al Liceului „Mihai Eminescu” din Bârlad

Cabinetul stomatologic al Liceului Teoretic ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: