Home / Sport / Primăria Vaslui a premiat două cluburi de taekwondo

Primăria Vaslui a premiat două cluburi de taekwondo

de Dănuț CIOBANU

Sâmbătă, 15 iunie 2019, Primăria Vaslui a premiat două cluburi de taekwondo. Este vorba despre cluburile Sulsa Vaslui și Liga de Est Vaslui. Sportivii au fost premiați după ce au obținut în acest an rezultate meritorii la Campionatul Mondial din Germania, dar și după performanțele din anul trecut la Campionatul European din Slovenia și Cupa Mondială din Australia.

În cadrul ceremoniei care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, Primăria Vaslui a acordat cluburilor Sulsa Vaslui și Liga de Est Vaslui Trofeul Excelenței în Sport. De asemenea, antrenorii și sportivii celor două cluburi au primit câte o medalie de Ambasador al Sportului Vasluian.

“Vasluienii sunt oameni adevărați. Orașul este frumos și merită acest lucru. La orice premiere aveți Vasluiul în prim plan. În ultimii ani, cele două cluburi au obținut rezultate foarte bune. Îmi cer scuze că am întârziat puțin și ne-a luat-o cu premierea înainte Ministerul Sportului. Vă felicit că ați primit titlu de maeștri ai sportului. Aveți o carieră în spate care a fost dată filă cu filă, până s-au adunat rezultatele și s-a ajuns la acest titlu. Ne reprezentați cu cinste, iar noi suntem mai emotivi decât voi când sunteți în ring. Acest palmares obligă. Este foarte greu să ajungi în vârf, dar mult mai greu să te menții. Celor doi antrenori le doresc să o țină tot așa. Copii vin și pleacă, iar prin cluburile dumneavoastră au trecut generații”, a spus Vasile Pavăl.

Echipa României, formată din sportivi vasluieni

Mihai Hondru, antrenorul Clubului Liga de Est, a spus că peste jumătate din membrii echipei de seniori a României sunt de la cele două cluburi locale, ceea ce arată nivelul de performanță a sportivilor vasluieni.

“De multe ori ni se mai încurcă imnul național. Noi spunem stop și cântăm noi imnul! Ținem la imnul acestei țări, la imaginea noastră și vrem să arătăm acest lucru întregii lumi”, a spus Mihai Hondru.

Marius Ionicescu, antrenorul Clubului Sulsa Vaslui, a spus că Ministerul Sportului a premiat recent cele două cluburi vasluiene pentru întreaga activitate.

“Pentru a primi aceste premii trebuie să ai 2 – 3 medalii de aur la competiții mondiale. Acest lucru este prevăzut în legislația sportivă actuală. Noi, ca antrenori, am primit de la Ministerul Sportului plachete de antrenori emerți, iar sportivii plachete de maeștri emeriți ai sportului”, a spus Marius Ionicescu.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are un ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: