Home / Justitie / Tânără din Galați, mamă a unui copil de 6 ani, găsită înecată în barajul de la Pușcași, după ce s-a certat cu concubinul

Tânără din Galați, mamă a unui copil de 6 ani, găsită înecată în barajul de la Pușcași, după ce s-a certat cu concubinul

O tânără de 29 ani, din Galați, care conviețuia cu un bărbat în municipiul Vaslui, a fost găsită înecată în barajul de la Pușcași, după o ceartă cu concubinul său. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili în ce condiții și-a pierdut femeia viața, relevante în acest sens fiind și rezultatele autopsiei medicilor legiștilor.

Cearta a doi concubini s-a încheia tragic pentru unul din aceștia. Femeia, originară din municipiul Galați, se pare că s-a dus și s-a aruncat în barajul de la Pușcași, situat la 9 km de Vaslui, în timp ce concubinul său era plecat la serviciu. Trupul tinerei de 29 de ani a fost observat plutind pe suprafața apei de către un pescar, care a sunat la numărul de urgență 112. Un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui a reușit să recupereze  cadavrul și să-l scoată pe mal, poliția declanșând o anchetă în acest caz.

”Identitatea femeii a fost stabilită a doua zi, după ce concubinul ne-a anunțat dispariția sa. Din primele cercetări, s-a stabilit că femeia se certase cu concubinul său”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.
Polițiștii nu au constatat urme de violență pe corpul gălățencei de 29 de ani. În aceste condiții, varianta cea mai plauzibilă luată în calcul de anchetatori  este sinuciderea. Relevante, însă, vor fi și rezultatele autopsiei făcută de Serviciul de Medicină Legală Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: