Google+
Home » Justitie » Accident mortal neobișnuit la Albești: tânăr de 25 de ani, lovit de mașină, în timp ce era întins pe șosea

Accident mortal neobișnuit la Albești: tânăr de 25 de ani, lovit de mașină, în timp ce era întins pe șosea

Un tânăr de 25 de ani a fost accidentat mortal, duminică noapte, la ieșirea din localitatea Albești spre Corni Albești, după ce a fost lovit de o mașină, în timp ce era întins pe șosea. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili în ce condiții a avut loc evenimentul rutier, în condițiile în care anterior avusese un conflict cu fratele său. 
Accident mortal învăluit în mister la Albești. Victimă este un tânăr de 25 de ani, din localitate, care a fost surprins de o mașină condusă de un tânăr de 19 ani, din Corni Albești, în timp ce era întinsă pe șosea. Șoferul a oprit autoturismul, iar un pasager din acesta a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat accidentul. Echipajele de ambulanță și poliție s-au deplasat în zonă, cadrele medicale nemaiputând face nimic pentru tânărul de 25 de ani, fiind constatat decesul.
„În 2 primelor cercetări s-a stabilit că victima avusese, anterior producerii accidentului, un conflict cu fratele său. Deocamdată nu s-a constatat o legătură de cauzalitate între incidentul dintre cei doi frați și evenimentul rutier”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, fiind întocmit dosar penal pe numele șoferului de 19 ani pentru ucidere din culpă. ( Ionuț Preda)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: