Home / Sanatate / Hipotermie în plină vară, pentru un bărbat din Arsura

Hipotermie în plină vară, pentru un bărbat din Arsura

Un bărbat de 64 de ani, din localitatea Arsura, a ajuns în stare gravă la spital în urma unei hipotermii suferită după ce a căzut într-o fântână din sat în care apoi a stat câteva ore. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și i-au în calcul mai multe variante, inclusiv aceea ca vasluianul ar fi recurs la un act suicidal.

Situație limită pentru un bărbat din Arsura, găsit mai mult mort decât viu de către rude într-o fântână publică din localitate. Vasluianul de 64 de ani, care locuia singur și era în întreținerea unor neamuri, a plecat de acasă către puțul din zona casei sale în care a coborât, fără a se ști dacă a făcut-o cu intenția de a se sinucide ori pentru a face decolmatări. Și asta în ideea în care lângă fântână au fost găsite obiecte pentru astfel de activități.

Pompierii au intervenit în urma solicitării făcută de rude la numărul de urgență 112, după ce nu l-au mai găsit pe bărbat la domiciliu. Norocul său a fost că rudele i-au găsit acele scule de decolmatare în marginea fântânii din care apoi s-a reușit scoaterea sa la suprafață”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Scos în șoc hipotermic din fântână, bărbatul de 64 de ani a fost transportat de către echipajul medical al SMURD la Spitalul de Urgență Huși, starea sa fiind una stabilă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Măsură radicală a CJ-ului. Punctul de transfuzii Vaslui va funcționa în cadrul Spitalului Județean de Urgență

de Dănuț CIOBANU  Consiliul Județean dorește ca noul punct ...

Pasagerul unui tren, preluat în stare gravă de o ambulanță din Stația CFR Vaslui, după ce a suferit o criză de epilepsie

Un bărbat de 64 de ani, din Focșani, a ...

Casa Județeană de Pensii Vaslui a plătit în luna ianuarie ajutoare de deces de 2,2 peste milioane lei

În prima lună a acestui an, la nivelul Casei ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: