Home / Sanatate / Hipotermie în plină vară, pentru un bărbat din Arsura

Hipotermie în plină vară, pentru un bărbat din Arsura

Un bărbat de 64 de ani, din localitatea Arsura, a ajuns în stare gravă la spital în urma unei hipotermii suferită după ce a căzut într-o fântână din sat în care apoi a stat câteva ore. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și i-au în calcul mai multe variante, inclusiv aceea ca vasluianul ar fi recurs la un act suicidal.

Situație limită pentru un bărbat din Arsura, găsit mai mult mort decât viu de către rude într-o fântână publică din localitate. Vasluianul de 64 de ani, care locuia singur și era în întreținerea unor neamuri, a plecat de acasă către puțul din zona casei sale în care a coborât, fără a se ști dacă a făcut-o cu intenția de a se sinucide ori pentru a face decolmatări. Și asta în ideea în care lângă fântână au fost găsite obiecte pentru astfel de activități.

Pompierii au intervenit în urma solicitării făcută de rude la numărul de urgență 112, după ce nu l-au mai găsit pe bărbat la domiciliu. Norocul său a fost că rudele i-au găsit acele scule de decolmatare în marginea fântânii din care apoi s-a reușit scoaterea sa la suprafață”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Scos în șoc hipotermic din fântână, bărbatul de 64 de ani a fost transportat de către echipajul medical al SMURD la Spitalul de Urgență Huși, starea sa fiind una stabilă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: