Home / Social / Bărbat electrocutat mortal în Bârlad, în timp ce scotea apa din beci cu o motopompă

Bărbat electrocutat mortal în Bârlad, în timp ce scotea apa din beci cu o motopompă

Bărbat electrocutat mortal în Bârlad, în timp ce scotea apa din beci cu o motopompă.
Un bărbat de 63 de ani a murit electrocutat într-o gospodărie din municipiul Bârlad în timp ce scotea apa cu o motopompă din beci. Bârlădeanul a fost găsit de către un vecin, care a alertat autoritățile la numărul de urgență 112. 
Sfârșit tragic pentru un bârldadean de 63 de ani, care s-a curentat de la o motopompă. Bărbatul scotea apa din beci acumulată de la o ploaie torențială moment în care, din cauza unei improvizații, a fost trântit la pământ. Din păcate, în preajma sa nu se afla nimeni care să-i acorde primul ajutor. Abia după câteva zeci de minute a fost găsit de către un vecin, care a alertat autoritățile la numărul de urgență 112.
“Un echipaj medical a fost alocat la caz, care, din păcate, nu a mai putut face nimic pentru bărbat, fiind declarat decesul”, ne-a precizat managerul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, Aurora Popa.
Polițiștii au declanșat o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate condițiile în care s-a petrecut incidentul. Cadavrul bărbatului a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui în  vederea efectuării autopsiei și stabilirea cauzei decesului. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Tulburelul face victime: tânăr dus în stare gravă la spital după ce a căzut de pe bicicletă în Deleni

Un tânăr de 26 de ...

Ziua Armatei Române omagiată atât la Bârlad, cât și la Vaslui

Ziua Armatei României, sărbătorită anual ...

Acțiunea „Atenție la tren”!

Ieri, în intervalul orar 06.00 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: