Google+
Home » Social » Bărbat electrocutat mortal în Bârlad, în timp ce scotea apa din beci cu o motopompă

Bărbat electrocutat mortal în Bârlad, în timp ce scotea apa din beci cu o motopompă

Bărbat electrocutat mortal în Bârlad, în timp ce scotea apa din beci cu o motopompă.
Un bărbat de 63 de ani a murit electrocutat într-o gospodărie din municipiul Bârlad în timp ce scotea apa cu o motopompă din beci. Bârlădeanul a fost găsit de către un vecin, care a alertat autoritățile la numărul de urgență 112. 
Sfârșit tragic pentru un bârldadean de 63 de ani, care s-a curentat de la o motopompă. Bărbatul scotea apa din beci acumulată de la o ploaie torențială moment în care, din cauza unei improvizații, a fost trântit la pământ. Din păcate, în preajma sa nu se afla nimeni care să-i acorde primul ajutor. Abia după câteva zeci de minute a fost găsit de către un vecin, care a alertat autoritățile la numărul de urgență 112.
„Un echipaj medical a fost alocat la caz, care, din păcate, nu a mai putut face nimic pentru bărbat, fiind declarat decesul”, ne-a precizat managerul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, Aurora Popa.
Polițiștii au declanșat o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate condițiile în care s-a petrecut incidentul. Cadavrul bărbatului a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui în  vederea efectuării autopsiei și stabilirea cauzei decesului. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: