Home / Invatamant / Șefa de promoție a Școlii „Iorgu Radu” Bârlad, viitor specialist în marketing și publicitate

Șefa de promoție a Școlii „Iorgu Radu” Bârlad, viitor specialist în marketing și publicitate

Cătălina Petra Savin este șefa de promoție a Școlii Gimnaziale „Iorgu Radu” din Bârlad. A terminat clasele V – VIII cu media generală 9,86 și chiar dacă este cea mai bună elevă a promoției, are astăzi emoții la Evaluarea Națională. Își dorește să ia o notă foarte mare pentru că vrea să devină elevă a Colegiului Național „Gheorghe Roșca Codreanu”, la profilul Științe Sociale.

Vreau, pe viitor, să lucrez în domeniul marketingului și al publicității, iar profilul pe care mi l-am ales în liceu mă va ajuta foarte mult în a-mi îndeplini visul. Am muncit foarte mult pentru a ajunge aici, olimpiadele și concursurile școlare fiindu-mi de un real folos, iar profesorii de la școala în care am făcut gimnaziul mi-au oferit tot suportul necesar”, a declarat, pentru Est News, Cătălina Petra Savin.

Simona Balan, diriginta Cătălinei, a mărturisit că șefa de promoție a a strălucit încă din clasa I, de când a pășit pentru prima oară la Școala „Iorgu Radu”.

În fiecare an a obținut premiul I, numărându-se printre cei mai buni elevi recompensați cu burse de merit. Cătălina a participat la numeroase concursuri și olimpiade școlare, dar a excelat la limba și literatura română, anul acesta obținând cel mai bun punctaj la Olimpiada locală, la clasa a VIII-a. Este un copil silitor, sensibil și respectuos. Nu mă îndoiesc că rezultatele ei la examenul de Evaluare Națională vor fi pe măsura efortului pe care l-a depus în anii de gimnaziu și că va reuși să-și clădească un viitor așa cum își dorește, pentru că știu cât este de ambițioasă”, ne-a precizat Simona Balan. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Consiliul Local Vaslui va acorda 4.144 burse școlare

Consiliul Local (CL) Vaslui va ...

La Bârlad, o investiție de 6 milioane de lei se degradează înainte de a fi recepționată

Sala de sport a Școlii ...

Liceul “Dimitrie Cantemir” Fălciu, în sărbatoare de ziua patronului spiritual

Cei peste 610 de preșcolari ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: