Home / Invatamant / Șefa de promoție a Școlii „Iorgu Radu” Bârlad, viitor specialist în marketing și publicitate

Șefa de promoție a Școlii „Iorgu Radu” Bârlad, viitor specialist în marketing și publicitate

Cătălina Petra Savin este șefa de promoție a Școlii Gimnaziale „Iorgu Radu” din Bârlad. A terminat clasele V – VIII cu media generală 9,86 și chiar dacă este cea mai bună elevă a promoției, are astăzi emoții la Evaluarea Națională. Își dorește să ia o notă foarte mare pentru că vrea să devină elevă a Colegiului Național „Gheorghe Roșca Codreanu”, la profilul Științe Sociale.

Vreau, pe viitor, să lucrez în domeniul marketingului și al publicității, iar profilul pe care mi l-am ales în liceu mă va ajuta foarte mult în a-mi îndeplini visul. Am muncit foarte mult pentru a ajunge aici, olimpiadele și concursurile școlare fiindu-mi de un real folos, iar profesorii de la școala în care am făcut gimnaziul mi-au oferit tot suportul necesar”, a declarat, pentru Est News, Cătălina Petra Savin.

Simona Balan, diriginta Cătălinei, a mărturisit că șefa de promoție a a strălucit încă din clasa I, de când a pășit pentru prima oară la Școala „Iorgu Radu”.

În fiecare an a obținut premiul I, numărându-se printre cei mai buni elevi recompensați cu burse de merit. Cătălina a participat la numeroase concursuri și olimpiade școlare, dar a excelat la limba și literatura română, anul acesta obținând cel mai bun punctaj la Olimpiada locală, la clasa a VIII-a. Este un copil silitor, sensibil și respectuos. Nu mă îndoiesc că rezultatele ei la examenul de Evaluare Națională vor fi pe măsura efortului pe care l-a depus în anii de gimnaziu și că va reuși să-și clădească un viitor așa cum își dorește, pentru că știu cât este de ambițioasă”, ne-a precizat Simona Balan. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Șansă uriașă pentru liceenii vasluieni, să locuiască și să studieze un an în America

Tinerii din județul Vaslui care ...

Municipiul Bârlad va fi gazda unui simpozion dedicat adolescenților

de Dănuț CIOBANU Luni, 23 ...

Excelența elevilor în educație, răsplătită de Inspectoratul Școlar și Primăria Vaslui

Cei șase elevi care au ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: