Google+
Home » Social » ULTIMA ORĂ Un bârlădean a căzut din picioare pe o stradă din apropierea Piaței ”Sf. Ilie” și a murit

ULTIMA ORĂ Un bârlădean a căzut din picioare pe o stradă din apropierea Piaței ”Sf. Ilie” și a murit

Tragedie la Bârlad în jurul orelor 10.00, după ce un bărbat a murit în Piața ”Sfântul Ilie” din localitate. Omul se deplasa pe trotuar în dreptul unei terase cu mici, când, deodată,  fost văzut de trecători că i se face rău. S-a prăbușit la pământ, în timp ce făcea spume la gură.

Un martor a sunat la 112 și, în câteva minute a ajuns Ambulanța.

”Echipajul a încercat să-l resusciteze pe bărbatul căzut în stradă. Pacientul era în stop cardio-respirator . În ciuda eforturilor de a fi readus la viață, manevrele de resuscitare nu au avut efect. Nu știm exact vârsta pacientului, dar colegii noștri au apreciat că ar avea între 55 și 60 de ani”, ne-a declarat Aurora Popa, managerul Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui.

Unul dintre bârlădenii prezenți la incident l-a recunoscut pe bărbat și a spus că acesta are copiii plecați în Anglia, la muncă.

Este posibil ca bărbatul să fi suferit de o boală cronică, iar căldura și umezeala prezente încă de dimineață, să fi fost un factor declanșator al intrarii în stop cardio-respirator. În aceste momente este așteptată Medicina Legală. (Mihaela NICULESCU)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: