Home / Social / Angajații de la SC Termprod Vaslui vor realiza lucrările de contorizare a blocurilor

Angajații de la SC Termprod Vaslui vor realiza lucrările de contorizare a blocurilor

Campania de contorizare a instalațiilor de alimentare cu apă potabilă pe fiecare scară de bloc din municipiul Vaslui continuă în forță. După ce angajații de la SC Termprod Vaslui vor termina eliminarea țevilor de pe strada Decebal, care au făcut parte din sistemul centralizat de încălzire a orașului, aceștia vor prelua contorizarea blocurilor.

“Am convenit, de ultim moment, ca forța de muncă de la SC Termprod să fie deplasată spre aceste scări de bloc, pentru că sunt specialiști și pot realiza acest obiectiv. Consiliul Local Vaslui a aprobat o finanțare pentru a se continua ceea ce a început în urmă cu câțiva ani SC Aquavas. Filiala Aquavas realizează contorizare, iar acum se lucrează în câteva blocuri. Am avut o discuție cu inginerul șef de la SC Aquavas, care a preluat conducerea până la stabilirea unui nou director, și i-am cerut să analizeze zilnic stadiul realizării acestui obiectiv și să ne informeze “, a spus Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui.

La această dată, 367 de blocuri sunt contorizate pe fiecare scară și au mai rămas 123 de blocuri cu circa 300 de scări, unde la fiecare scară va fi montat câte un contor. Primăria Vaslui a prevăzut în bugetul pentru acest an suma de 500.000 lei pentru finanțarea lucrărilor de contorizare. (Dănuț CIOBANU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Talentatul bârlădean Gino Abaza, baterist în trupa Lidiei Buble

Un vis împlinit! Gino Abaza, ...

Patinoarul din Parcul Copou Vaslui își deschide porțile sâmbătă. Intrarea va fi liberă pe durata întregului sezon

Patinoarul din Parcul Copou al ...

Primăria Vaslui a premiat sute de mici artiști și profesori de la școlile din oraș

Sute de elevi și profesori ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: