Home / Social / A încercat să își pună capăt zilelor, aruncându-se de pe pasarela din Gara Vaslui

A încercat să își pună capăt zilelor, aruncându-se de pe pasarela din Gara Vaslui

de Daniel MICU

A încercat să își pună capăt zilelor, aruncându-se de pe pasarela din Gara Vaslui. Un bărbat in varsta de aproximativ 35 de ani a fost zarit de cei care se aflau aseară, în jurul orelor 20.00, în gară, chiar în clipa in care a urcat pe balustrada, insa nimeni nu era atât de aproape încât să încerce sa il oprească. De la o inaltime de circa 10 metri, omul  aproape că s-a zdrobit de pietrele dintre sine.

Salvatorii au ajuns in zona cu doua autosanitare, una din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui si alta de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul SMURD. Ca prin minune, acesta era in viata, insa avea rani grave la cap.

“Am fost solicitați la gara, unde o persoana s a aruncat de pe pasarela. Victima este stabilă hemo-dinamic, e conștientă, insa vom merge la spital pentru investigații amănunțite, întrucât prezintă leziuni la nivelul capului, dar si al membrelor! Nu ne putem pronunta deocamdată cu privire la sansele sale de supraviețuire”, ne- a declarat dr. Carmena Piseru, seful UPU Vaslui.

In luna mai, pe aceeași pasarelă, o femeie si a pus capat zilelor in conditii similare, dupa ce fiul ei s-a spanzurat.

Polițiștii au început o anchetă in acest caz. Nu se cunoaste inca identitatea barbatului si nici motivele pentru care a recurs la acest gest

About Simona Vasile

x

Check Also

Ziua Armatei Române omagiată atât la Bârlad, cât și la Vaslui

Ziua Armatei României, sărbătorită anual ...

Acțiunea „Atenție la tren”!

Ieri, în intervalul orar 06.00 ...

Un tânăr din Bârlad a scăpat cu viață ca prin minune după ce și-a făcut mașina praf în urma coliziunii cu un TIR

Un tânăr de 34 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: