Home / Justitie / Un bărbat de 49 de ani a fost descoperit la controlul de frontieră cu talonul I.T.P. fals

Un bărbat de 49 de ani a fost descoperit la controlul de frontieră cu talonul I.T.P. fals

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei  Albița efectuează cercetări în privința unui cetățean român care a prezentat la controlul de frontieră documente false pentru autoturismul pe care îl conducea.

„La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița  (I.T.P.F.) Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei,  un cetățean român, în vârstă de 49 de ani, care conducea un autoturism marca Citroen, înmatriculat în Franța. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea dovezii efectuării inspecției tehnice periodice prezentată la control pentru autoturismul în cauză, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări  specifice, în urma cărora au constatat că documentul nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unui document autentic, fiind fals.”, a precizat comisar de poliție, Denis Mihaela Lazăr, purtătorul de cuvânt al I.T.P.F.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză, sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de uz de fals, la finalizare urmând a fi dispuse  măsurile legale care se impun.( A.P.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

”Trei ceasuri rele” pentru mai mulți copii și bătrâni din județ, victime ale unor accidente

Mai mulți copii și bătrâni ...

O bârlădeancă a fost furată la ea în casă de o escroacă ce se dădea reprezentanta unei asociații umanitare

O femeie de 87 de ...

Ce trebuie să știe tinerii vasluieni care vor să aleagă cariera de polițist

Cei care doresc să îmbrace ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: