Home / Justitie / Un bărbat de 49 de ani a fost descoperit la controlul de frontieră cu talonul I.T.P. fals

Un bărbat de 49 de ani a fost descoperit la controlul de frontieră cu talonul I.T.P. fals

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei  Albița efectuează cercetări în privința unui cetățean român care a prezentat la controlul de frontieră documente false pentru autoturismul pe care îl conducea.

„La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița  (I.T.P.F.) Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei,  un cetățean român, în vârstă de 49 de ani, care conducea un autoturism marca Citroen, înmatriculat în Franța. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea dovezii efectuării inspecției tehnice periodice prezentată la control pentru autoturismul în cauză, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări  specifice, în urma cărora au constatat că documentul nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unui document autentic, fiind fals.”, a precizat comisar de poliție, Denis Mihaela Lazăr, purtătorul de cuvânt al I.T.P.F.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză, sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de uz de fals, la finalizare urmând a fi dispuse  măsurile legale care se impun.( A.P.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un bărbat din Bălțați și-a înjunghiat fratele după o ceartă la băutură

A trecut razant pe lângă moarte! ...

Copil accidentat pe o trecere pentru pietoni din Vaslui. Șoferul, amendat și lăsat fără permis

Un copil de 9 ani a ...

Bărbatul care și-a omorât concubina, în stare critică la spital după ce a făcut infarct

Bărbatul din Pădureni care și-a ucis ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: