Home / Social / Pericol de accidente pe Bulevardul Epureanu din Bârlad

Pericol de accidente pe Bulevardul Epureanu din Bârlad

De multă vreme, la trecerea de pietoni de pe Bulevardul Epureanu, lângă Agenția Locală de Ocupare a Forței de Muncă, bârlădenii sunt nevoiți să aștepte foarte mult pentru a traversa. Șoferii care circulă dinspre Centru către Grădină nu opresc la zebră. Este adevărat, însă, că nu există niciun indicator rutier care să-i atenționeze că acolo ar fi o trecere de pietoni.

Ieri, trei femei care veneau de la pompa din apropiere, cu gălețile pline, au tras o sperietură zdravănă când o mașină a oprit în ultimul moment, puțin lipsind să le lovească în plin, pe trecerea de pietoni. A frânat la câțiva centimetri de noi. În general, șoferii sunt grăbiți, dar în cazul de față nu-i putem învinui, pentru că nu există niciun semn care să-i atenționeze pe cei care vin spre Grădină și nici vopseaua de la trecerea de pietoni nu a fost împrospătată. Abia se mai văd dungile albe. Pe partea opusă există semnul de circulație, dar pentru că vizavi lipsește, se creează de multe ori situații periculoase, care pot duce, fără nicio exagerare, la accidente grave de circulație”, ne-a relatat o doamnă care locuiește în zonă.

Aceasta ne-a mai declarat că indicatorul pentru trecerea de pietoni a fost agățat de un TIR și dărâmat de mai mult timp. Cineva, poate de la Primărie, poate nu, l-a luat și nu a mai fost montat altul.

Oamenii care locuiesc la blocurile de pe segmentul respectiv al Bulevardului Epureanu se întreabă cum de n-a văzut niciun reprezentant al Poliției Locale Rutiere sau al Primăriei că acest indicator lipsește. Toți circulă cu mașinile, chiar și pe Bulevardul Epureanu.

Se pare că au alte probleme și nu observă <<nimicuri>> din astea”, a adăugat soțul uneia dintre femeile are au fost la un pas de a fi accidentate ieri pe trecerea de pietoni nemarcată și nesemnalizată corect. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Ziua Armatei Române omagiată atât la Bârlad, cât și la Vaslui

Ziua Armatei României, sărbătorită anual ...

Acțiunea „Atenție la tren”!

Ieri, în intervalul orar 06.00 ...

Un tânăr din Bârlad a scăpat cu viață ca prin minune după ce și-a făcut mașina praf în urma coliziunii cu un TIR

Un tânăr de 34 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: