Home / Sanatate / Măsuri pentru asigurarea confortului termic al pacienților care fac fizioterapie la Centrul de Loisir Bârlad

Măsuri pentru asigurarea confortului termic al pacienților care fac fizioterapie la Centrul de Loisir Bârlad

Pacienții Centrului de Revitalizare Corporală și Loisir din Bârlad nu vor mai fi nevoiți să suporte efectul de seră produs din cauza construcției, bazată în mare parte pe utilizarea sticlei.

În repetate rânduri, bârlădenii care vin la centru pentru proceduri terapeutice au invocat temperatura ridicată pe timpul cât stau în sălile de fizioterapie, mai ales că unii dintre aceștia au afecțiuni pentru care căldura nu este recomandată.

Mircea Iosipescu, directorul Direcției de Administrare a Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor (DAPPC), a sesizat disconfortul termic prezent în cabinetele medicale și a decis să se monteze ferestre, astfel încât pacienții să nu mai fie nevoiți să suporte căldura năucitoare pe timpul verii.

Clădirea în care funcționează din 2015 Centrul de Revitalizare corporală și Loisir nu a fost prevăzută cu ferestre la trei din cele cinci cabinete de proceduri, și nici la sala de gimnastică. La scurt timp după inaugurare, din cauza temperaturilor insuportabile și a efectului de seră dat de arhitectura bazată pe sticlă, oamenii veniți să practice anumite sporturi în sala de gimnastică nu mai puteau face față condițiilor, cu toate că sala avea aparatură de climatizare.

Conducerea de atunci a pieței s-a preocupat și a montat ferestre în această sală, care astăzi este închiriată mai multor cluburi la care se practică sporturi diferite.

La cabinetele de proceduri fizioterapeutice nu s-au montat nici până acum ferestre. Vara aceasta fierbinte a obligat atât conducerea Centrului de Loisir, cât și pe noul șef al pieței, în subordinea căruia se află centrul, să ia măsuri. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Reguli drastice pentru firmele care realizează lucrări funerare în cimitirele bârlădene

Gata cu harababura! Conducerea Direcției ...

Nimeni nu dorește postul de director medical al Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad?

Spitalul Municipal de Urgență „Elena ...

Investiții de proporții la Epureni

La Epureni sunt deschise mai ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: