Home / Social / CJ Vaslui sprijină financiar construcția taberei de copii de la Pădureni

CJ Vaslui sprijină financiar construcția taberei de copii de la Pădureni

Consiliul Județean (CJ) Vaslui sprijină construirea taberei pentru copii și tineri din comuna Pădureni. În acest sens, la ultima repartizare de sume din fondul aflat la dispoziția CJ Vaslui, comuna Pădureni a primit un million de lei. Inițiativa conducerii CJ-ului vine după ce nu s-a reușit preluarea de la Ministerul Tineretului a taberei de la Poiana Căprioarei.

“Ideea sprijinirii acestei investiții a venit de la faptul că în județul Vaslui nu este o tabără pentru copii, care să permită beneficiarilor să petreacă timp frumos în vacanțe. De asemenea, o astfel de tabără ne asigură pe timpul vacanțelor schimburile de copii între județul Vaslui și raioane din Republica Moldova. Pornind de la aceste nevoi, a apărut proiectul de la Pădureni, unde autoritățile locale au inițiat în urmă cu mai mulți ani construirea unui loc de agrement. Proiectul este acum adus la un nivel avansat și noi am hotărât să acordăm suma de un million de lei pentru finalizarea investiției”, a spus Vasile Mariciuc, viceprimarul județului Vaslui.

Tabăra de la Pădureni este formată din trei corpuri de clădire cu 40 de locuri și este amplasată într-un cadrul natural de excepție. Pe lângă toate dotările necesare, beneficiarii taberei au la dispoziție și un ștrand modern unde se pot relaxa.

“CJ va sprijini în continuare finanțarea acestei tabere, pentru ca proiectul să fie dus la bun sfârșit. Noi am făcut demersuri repetate la Ministerul Tineretului și Sportului pentru a prelua tabăra de la Poiana Căprioarei, dar, din păcate nu am reușit să devenim proprietarii acestei locații. Dacă reușim să o preluăm, vom reabilita această tabără pentru ca beneficiarii să aibă cele mai bune condiții pentru relaxare și agrement”, a mai spus Vasile Mariciuc. (Dănuț CIOBANU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Primarul Boroș promite bârlădenilor un ambulatoriu extins și dotat corespunzător. Despre un nou corp de spital, niciun cuvânt, deși promitea acest lucru în urmă cu câteva luni

Spitalul din Bârlad va avea peste trei ani un ...

Se lucrează de zor la Oltenești. Autoritățile locale vor și gaze pentru locuitori.

Autoritățile locale din Oltenești continuă investițiile în infrastructură și ...

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: