Home / Administratie / Primăria Vaslui a dat drumul la un nou proiect pentru modernizarea străzii Decebal

Primăria Vaslui a dat drumul la un nou proiect pentru modernizarea străzii Decebal

Strada Decebal a devenit o zonă de interes major pentru Primăria Vaslui. După ce în zonă au fost construite mai multe obiective economice, strada va fi modernizată și va deveni una din principalele artere din interiorul orașului.

În acest sens, în această săptămână, Primăria Vaslui a demarat proiectul care vizează asigurarea utilităților publice către noul bazar și târgul auto. Este vorba despre extinderea rețelelor de alimentare cu energie electrică, sistemul de apă și canal și instalațiile de alimentare cu gaze naturale. Toate aceste servicii vor fi realizate plecând de la utilitățile învecinate de pe Decebal, stradă care este actuala centură a municipiului Vaslui.

“Vom intra de pe strada Decebal la lucru spre obiectivul de bază. În această vară vrem ca utilitățile spre bazar și târgul auto să fie realizate, astfel încât să putem trece la modernizarea străzii Decebal. Această stradă va fi reabilitată pe proiectul pe care îl avem pregătit, va fi o stradă cu două benzi pe sens, vom implementa un sistem de iluminat public modern, cu tot ce înseamnă o stradă orășenească. Pentru că eu o consider deja nu o stradă preorășenească ci orășenească, care s-a mobilat cu obiective în stânga și dreapta”, a spus Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui.

Proiectul de modernizare al străzii Decebal face parte dintr-un pachet mai amplu de investiții pe care municipalitatea îl derulează în cursul acestui an. Numai din finanțările europene, în municipiul Vaslui vor demara investiții care se ridică în total la suma de 240 milioane de lei. Proiectele de dezvoltare vizează transportul local, iluminatul public, proiecte transfrontaliere cu raioane din Republica Moldova, proiecte pe școli etc.  (Dănuț CIOBANU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Tulburelul face victime: tânăr dus în stare gravă la spital după ce a căzut de pe bicicletă în Deleni

Un tânăr de 26 de ...

Ziua Armatei Române omagiată atât la Bârlad, cât și la Vaslui

Ziua Armatei României, sărbătorită anual ...

Acțiunea „Atenție la tren”!

Ieri, în intervalul orar 06.00 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: