Home / Social / Un bărbat a murit subit după ce s-a prăbușit din picioare în timp ce stătea de vorbă cu un căruțaș
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Un bărbat a murit subit după ce s-a prăbușit din picioare în timp ce stătea de vorbă cu un căruțaș

Un bărbat de 55 de ani a murit, marți, după ce s-a prăbușit din picioare în timp ce stătea de vorbă pe un câmp cu un consătean din localitatea Vișinari (Bogdănești), echipajul medical al ambulanței chemată în ajutor nemaiputând face nimic pentru victimă. Poliția a deschis o anchetă, medicii legiști urmând să facă lumină asupra cauzei decesului în urma efectuării autopsiei.

Moarte stupidă a unui bărbat din comuna Bogdănești. Acesta plecase la prășit spre via pe care o deținea în afara satului când, pe drum, s-a întâlnit pe un câmp cu un consătean care mergea cu căruța. Bărbații au intrat în vorbă, însă, la un moment dat, vasluianul de 55 de ani a spus că nu se simte bine și că amețește. În foarte scurt timp, bărbatul s-a prăbușit la pământ, intrând în stop cardio-respirator. Speriat, consăteanul său a sunat la numărul de urgență 112 și a chemat o ambulanță cu speranța că-l poate salva pe cel prăbușit la pământ.

”Echipajul medical deplasat la caz nu a mai putut face nimic pentru bărbatul pentru care se făcuse solicitarea, fiind declarat decesul. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Trupul bărbatului de 55 de ani a fost ridicat de angajații Serviciului de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Bârladul sub lupă: Câinii comunitari, fascinați de spiritul Crăciunului

Imagini de colecție, cu câini ...

Consiliul Județean Vaslui investește în modernizarea Poligonului de la Delea

Consiliul Județean (CJ) Vaslui va ...

Doi copii și soția unui preot de pe Valea Prutului, răniți într-un accident, după ce au intrat cu mașina într-un copac

Doi copii, de 4 și ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: