Home / Social / Nume grele în cele trei zile de concerte ale festivalului ”Open Camp” Vaslui, precum Taxi, Vama și S.A.R.S. din Serbia

Nume grele în cele trei zile de concerte ale festivalului ”Open Camp” Vaslui, precum Taxi, Vama și S.A.R.S. din Serbia

Peste 20 de trupe din țară și străinătate, precum Taxi, Vama și S.A.R.S din Serbia, vor cânta pe scena din Poligonul Paiu, în cadrul celei de-a X-a ediții a Festivalului ”Open Camp”, unul dintre cele mai importante ale muzicii de gen care se desfășoară în țara noastră. Prețul biletelor pentru fiecare din cele trei zile de festival, desfășurat în perioada 19-21 iulie în Poligonul ”Paiu” Vaslui, este de 50 de lei, iar costul unui abonament ajunge la 100 de lei.

Festivalul Open Camp împlinește anul acesta zece ani, iar organizatorii fac eforturi ca această ediție să fie una cu totul specială. Pe scena vor urca peste 20 de trupe și artiști din România, Moldova și Serbia, capul de afiș fiind, fără îndoială, Vama, cu Tudor Chirilă în prima linie, Taxi și trupa S.A.R.S., din Serbia. Distribuția este completată de Alexandru Andrieș & Berti Barbera, Via Dacă (Republica Moldova), Bucovina, Macanache și mulți alții.
Însă, așa cum organizatorii i-a obișnuit pe vasluieni, pe lângă concerte, în cadrul festivalului vor fi și alte proiecte ce au ca scop colorarea și readucerea la viață a orasului. Astfel, vor fi desene cu graffiti, expoziții, competiții sportive, ateliere, proiecții de film precum și o impresionantă demonstrație de video mapping. Toate aceste proiecte vor fi coordonate cu ajutorul unei echipe de 50 de voluntari, majoritatea dintre ei fiind elevi de liceu.
„Ceea ce, în 2010, era „visul unei nopți de vară” pe băncile unui parc numit Secu, o idee colectivă a unor oameni ce gândeau și care simțeau nevoia să fie altfel într-un oraș monoton, acum a ajuns la cea de-a zecea ediție consecutivă. Credem că prin ”Open Camp” am multiplicat și transmis trăirile de atunci și am creat un loc deschis, unde fiecare să se poată exprima liber și nestânjenit. Nu ne-am propus niciodată să facem un festival mare, dar ne-a plăcut când lumea ne spunea că suntem un fel de Vama Veche de trei zile, un loc colorat, o mișcare care readuce orașul la viață prin muzică, film, artă de stradă, expoziții și altele. Pe lângă faptul că suntem o alternativă la rutina de peste an, ne dorim și ediția aceasta să fim o platformă de exprimare pentru oricine este interesat”, ne-a declarat Ciprian Hordilă, organizator ”Open Camp” Vaslui.

Organizatorii au pus în vânzare și biletele, care se găsesc în format electronic pe diverse site-uri sau în locații din țară. Prețul unui bilet este de 50 de lei pentru o zi de spectacol sau 100 de lei pentru întreg festivalul. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

Cum rezolvă primarul „Pinocchio” problema spațiului locativ la Bârlad

de Mihaela NICULESCU   Mințită și abandonată. Așa se ...

Expoziție dedicată luptei polonezilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui și Consiliul Județean ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: