Home / Sanatate / Concidență stranie: două femei de aceeași vârstă, duse la spital cu fracturi după ce au căzut de la înălțime la aceeași oră, dar în localități diferite

Concidență stranie: două femei de aceeași vârstă, duse la spital cu fracturi după ce au căzut de la înălțime la aceeași oră, dar în localități diferite

Două femei de 63 de ani au ajuns la spital, joi după-amiază, cu fracturi la mâini, după ce au căzut de la înălțime la aceeași oră, dar în localități diferite care însă încep cu aceeași literă. În ambele cazuri, au intervenit echipajele de prim-ajutor ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Coincidență stranie în județul nostru în cazul a două femei care au avut nevoie de îngrijiri medicale. Ambele vasluience au căzut, una de pe casă, cealaltă din podul casei, aproximativ la aceeași oră. Mai mult decât atât, amândouă accidente s-au petrecut în localități care încep cu litera ”O”, respectiv Oșești și Oțetoaia.

Victimele au suferit fracturi la membrele superioare în urma căderii de la înălțime. La ambele cazuri, au intervenit, la solicitarea rudelor prin numărul de urgență 112, echipaje de prim-ajutor ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

După stabilizare, femeile de 63 de ani au fost transportate de ambulanțele SMURD la Spitalul Municipal Huși, în cazul celei de Oțetoaia, și la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, în ceea ce o privește pe victima accidentului casnic de la Oșești. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Comisiile medicale au redus serios numărul pensionarilor de boală

Județul Vaslui mai are în ...

Copil de un an, din Vaslui, salvat de la moarte de un echipaj TIM după ce se înecase cu o grisină

Un copil de un an, ...

DSP a amendat cu 6.000 de lei cabinetul stomatologic al Spitalului „Elena Beldiman”

Inconștiență și lipsă de responsabilitate! ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: