Home / Social / Peste 150 de călători, blocați mai bine de o jumătate de oră într-un tren în pădurea de la Bălteni

Peste 150 de călători, blocați mai bine de o jumătate de oră într-un tren în pădurea de la Bălteni

Peste 150 de călători care circulau, miercuri, spre Iași, au rămas blocați mai bine de o jumătate de oră într-un tren în pădurea de la Bălteni, după ce locomotiva s-a defectat la câțiva kilometri de ieșirea din Gara Vaslui. Trenul de persoane a ajuns, în final, cu o oră întârziere în capitala Moldovei, în condițiile în care a mai suferit unele întârzieri pe traseu.

Experiență tristă pentru cei peste 150 de călători care au dorit să ajungă cu trenul la Iași la prima oră a dimineții de miercuri. Garnitura cu care circulau spre capitala Moldovei s-a stricat la puțin timp după ieșirea din Gara Vaslui. Mai precis, trenul s-a oprit în pădurea de la Bălteni mai bine de o jumătate de oră, spre indignarea celor care doreau să fie prezenți în Iași încă de la primele ore ale dimineții.

Dintr-odată, trenul s-a blocat într-o pădure, fără să știm ce se întâmplă. Evident că ne-am speriat, mai ales că nimeni nu putea să coboare din vagoane. Din vorbă în vorbă, am aflat că s-ar fi stricat locomotiva. Și asta, deși mersesem mai puțin de zece minute de la plecarea din Vaslui. Este o bătaie de joc, dacă ne gândim că doream să ajung la Iași la o consultație la o clinică medicală la care aveam făcută o programare”, ne-a declarat unul din călătorii trenului rămas blocat în pădurea de la Bălteni.

Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, la scurt timp de la punerea sa în mișcare, trenul a rămas, din nou, blocat în Gara Bălteni, alte câteva zeci de minute, pentru a aștepta să facă joncțiunea cu o altă garnitură de călători. Așa se face că trenul a ajuns în cele din urmă la Iași cu o întârziere de o oră față de graficul normal de circulație. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Regretul unui cizmar bârlădean, că breasla lui va dispărea în câțiva ani

Meseriașii sunt pe cale de ...

Ce comoară ascunde Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din Bârlad?

Sala cu vitralii de la ...

La Vulturești vor fi condiții ca la oraș

Autoritățile din Vulturești și-au propus ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: