Home / Sanatate / Tânără dusă în stare gravă la spital după ce a născut la domiciliu un făt mort înainte de termen

Tânără dusă în stare gravă la spital după ce a născut la domiciliu un făt mort înainte de termen

O tânără de 28 de ani, din localitatea Doagele, a ajuns în stare gravă la spital, joi după-amiază, după ce a născut la domiciliu înainte de termen. Cadrele medicale ale ambulanței de terapie intensivă mobilă deplasată la caz nu au mai putut face nimic pentru făt, acesta fiind găsit mort.

Situația dramtică într-o familie din Dogele, comuna Dragomirești. Și asta după ce un copil așteptat de părinți a murit în urma unei nașteri spontane înainte de termen. Însă, din fericire, mama, o tânără de 28 de ani, a scăpat cu viață, fiind salvată de către echipajul medical al ambulanței de terapie intensivă mobilă ajunsă la caz.

Femeia avea o sarcină de șase luni, născând singură acasă înainte de termen. Nu se cunosc exact cauzele, acestea fiind, cel mai probabil, de natură medicală”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

După ce a fost stabilizată de echipajul medical, tânăra a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

La Pogonești s-a finalizat rețeaua de canalizare

În comună s-au realizat mai ...

Lift interior sau exterior, pentru Pavilionul TBC din cadrul SJU Vaslui

de Dănuț CIOBANU Secția de ...

Replică de la Bârlad, pentru noul ministru al Muncii

Atac la declarațiile  Violetei Alexandru, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: