Home / Justitie / Bărbat din Vutcani reținut pentru tentativă de talhărie. A amenințat victima cu un cuțit, în propria ei casă

Bărbat din Vutcani reținut pentru tentativă de talhărie. A amenințat victima cu un cuțit, în propria ei casă

Polițiștii vasluieni au reținut un bărbat din Vutcani, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

În data de 04 iulie, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din Vaslui, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, o tânără de 17 ani din localitatea Costești, județul Vaslui a fost amenințată cu un cuțit de un bărbat necunoscut, care a încercat să o deposedeze de o sumă de bani.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au identificat persoana bănuită de comiterea tentativei de tâlhărie calificată în persoana unui bărbat de 20 de ani din Vutcani, județul Vaslui. Acesta cunoștea persoana vătămată și sub pretextul restituirii unui dispozitiv electronic a pătruns în apartamentul din municipiul Vaslui unde se afla persoana vătămată, ocazie cu care, a amenințat-o cu un cuțit, în încercarea de a o deposeda de o sumă de bani. Victima a reușit să ceară prin strigăte ajutorul vecinilor, după care, din cauza emoțiilor și-a pierdut cunoștința. În timpul în care persoana vătămată a fost inconștientă, bărbatul a căutat suma de bani fără succes și ulterior, a părăsit locuința, fugind.”, ne-a declarat conducerea IPJ Vaslui

În urma agresiunii, tânăra a suferit leziuni traumatice care vor necesita 3-4 zile de îngrijiri medicale.

În data de 4 iulie, bărbatul cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore, iar în data de 5 iulie, Judecătoria Vaslui a dispus arestarea sa preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. (A.P.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Municipiul Vaslui, gazda unui nou festival, cel al ”Zilelor teatrului tânăr”

Municipiul Vaslui va fi, la ...

Acțiunea „Clean stations” din stațiile CFR din județ s-a lăsat cu sancțiuni de peste 9.000 lei

Ieri dimineață, timp de 4 ...

Locuitorii câtorva cartiere din Bârlad rămân fără apă potabilă la robinete

Mâine, locuitorii din Cartier Deal ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: