Home / Justitie / Carambol în centrul Hușului, între trei mașini. Doi dintre șoferi s-au ales cu sancțiuni

Carambol în centrul Hușului, între trei mașini. Doi dintre șoferi s-au ales cu sancțiuni

Trei mașini au fost implicate într-un carambol într-un sens giratoriu chiar din centrul municipiului Huși, după ce șoferul unuia dintre autoturisme nu a acordat prioritate de trecere. Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime, însă doi dintre conducătorii auto s-au ales cu sancțiuni, unul dintre aceștia rămânând chiar și fără permisul de conducere pentru o perioadă de două luni.

Carambol în sensul giratoriu din zona fostei unități poștale din municipiul Huși, la câteva zeci de metri distanță de primăria din localitate. Un șofer din oraș nu a acordat prioritate de trecere unui alt conducător auto intrat în sensul giratoriu și l-a lovit în plin pe acesta. Ulterior, autoturismul condus de șoferul vinovat s-a oprit într-o altă mașină, care era staționată neregulamentar chiar în fața fostului sediu de Poștă.

Toate cele trei autoturisme au fost avariate, daunele cele mai mari fiind la mașina staționată. Din fericire, nu au existat victime. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Polițiștii hușeni l-au sancționat pe șoferul vinovat de producerea accidentului cu șase puncte amendă și suspendarea permisului de conducere pe o perioadă de 60 de zile. De asemenea, oamenii legii nu l-au iertat nici pe șoferul care a parcat mașina neregulamentar, dându-i acestuia un avertisment și aplicându-i trei puncte penalizare. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Peste 20 de hectare de vegetație uscată, mistuite de flăcări la Muntenii de Sus, în urma unui puternic incendiu

Peste 20 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

Complex de solarii dintr-o suburbie a Vasluiului, salvat în ultima clipă de la a fi mistuit de flăcări

Un complex de solarii, ce se întinde pe o ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: