Home / Justitie / Vasluian gasit mort în casă, după patru zile! Era păzit de câinele sau!

Vasluian gasit mort în casă, după patru zile! Era păzit de câinele sau!

Un bărbat de 59 de ani, care locuia singur într-un apartament din zona Donici a municipiului Vaslui, a fost găsit mort în locuință, după ce nu fusese văzut de mai multe zile de către vecini. De altfel, aceștia au alertat-o pe mama vasluianului care, însă, nu a putut intra în casă din cauza unui câine de luptă, apelându-se astfel la ajutorul serviciului de ecarisaj al primăriei.

Moarte suspectă într-o locuință din Vaslui, acolo unde a fost găsit fără suflare un bărbat de 59 de ani. Acesta nu mai fusese văzut de câteva zile, iar lătratul câinelui pe care-l avea și mirosul greu care ieșea din apartament i-a determinat pe vecini să o alerteze pe mama vasluianului. Femeia a venit imediat și a descuiat ușa de la intrare în casă, însă fără a putea pătrunde în interior din cauza câinelui fiului său. În consecință, au fost alertate autoritățile, fiind trimis un echipaj al serviciului de ecarisaj al primăriei. După tranchilizarea animalului, s-a putut pătrunde în locuință, unde, în una din camere, a fost descoperit și cadavrul bărbatului.

În urma unei prime cercetări la fața locului, nu s-au pus în evidență elementele constitutive ale vreunei infracțiuni. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Cadavrul bărbatului a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului. Vasluianul de 59 de ani era cunoscut cu afecțiuni medicale. (Ionuț PREDA)

 

About Tehno Redactor

x

Check Also

Incendiu la Cănțălărești, unde au ars peste 3,5 hectare de vegetație uscată

Un puternic incendiu de vegetație a cuprins un câmp ...

Peste 20 de hectare de vegetație uscată, mistuite de flăcări la Muntenii de Sus, în urma unui puternic incendiu

Peste 20 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: