Home / Social / Cabanele Direcției Silvice Vaslui sunt închiriate pentru toată vara

Cabanele Direcției Silvice Vaslui sunt închiriate pentru toată vara

În ultimii ani, cabanele aflate în administrarea Direcției Silvice (DS) Vaslui sunt la mare căutare. Este vorba despre cabanele de la Oprișița și Gădeasa din ocolul silvic Vaslui și cabanele de la Șișcani și Valea Teiului din ocolul silvic Huși.

Cătălin Idriceanu, directorul DS Vaslui, a spus că toate aceste locații sunt gestionate cu mare atenție, deoarece reprezintă o resursă importantă pentru instituția pe care o conduce.

Am căutat să facem cele patru cabane atractive. Cabanele sunt foarte căutate de vasluienii care trăiesc în orașe. În această vară, în toate cele patru localități cabanele sunt ocupate pentru sfârșitul de săptămână. Prețurile variază în funcție de numărul de personane care se cazează, cât spațiu se închiriază dintr-o cabană. Spre exemplu, cabana de la Oprișița se închiriază cu 1.000 de lei pentru 24 de ore. Aceasta este cea mai căutată cabană, pentru că tinerii aleg să își facă acolo majoratele și este închiriată pentru toată vara. Este cea mai mare cabană, care are 14 locuri de cazare”, a spus Cătălin idriceanu.

Celelalte cabane din administrarea DS Vaslui au un preț mai mic de închiriere, 400 lei pentru 24 de ore. 

“Aceste cabane dispun de condiții bune de cazare, baie și alte facilități. Vizitatorii noștri se pot bucura de liniște și de ospitalitatea silvicultorilor vasluieni. Noi nu oferim masă, ci doar consiliere pentru vizitarea zonelor din împrejurimile cabanelor. Vin la sfârșit de săptămână oameni de toate vârstele pentru a se relaxa”, a mai spus Cătălin Idriceanu.

În prezent, după preluarea în pază a unei suprafețe de 10.000 hectare de pădure privată, DS Vaslui are în administrare 70.000 hectare de pădure. (Dănuț CIOBANU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Concertul-surpriză oferit bârlădenilor de Muzeul „Vasile Pârvan”, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă

Muzeul „Vasile Pârvan” oferă publicului ...

Accident în lanț, în care au fost implicate patru mașini, pe E 581, după ce o șoferiță a intrat într-o depășire ilegală

Patru mașini au fost implicate ...

Fonduri europene de zeci de mii de euro pentru deschiderea unei afaceri

de Dănuț CIOBANU Ieri, la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: