Home / Justitie / Polițist lovit după ce a prins trei minori care furau lucernă de pe  un câmp

Polițist lovit după ce a prins trei minori care furau lucernă de pe  un câmp

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 41 de ani, din comuna vasluiană Dumești, au fost reținuți pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere, după ce au lovit un polițist.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, un bărbat de 45 de ani, angajat al IPJ Bacău, aflat în timpul  liber, însoțit de tatăl său, în vârstă de 67 de ani, a depistat mai mulți minori care sustrăgeau lucernă de pe un teren agricol deținut de acesta, în  proximitatea satului Valea Mare.

„La cererea bărbatului de 45 de ani, minorii au părăsit terenul agricol pe care au fost găsiți, dar au chemat în ajutor membri ai familiei. Astfel, pe  un drum public din satul Valea Mare, în timp ce se întorceau spre locuință,  bărbatul de 45 de ani a fost oprit în trafic de trei bărbați cu vârste  cuprinse între 23 și 41 de ani, din Dumești, județul Vaslui, care l-au  lovit atât pe el cât și pe tatăl său și folosind o furcă și pietre au  provocat daune autoturismului folosit pentru deplasare de persoanele  vătămate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Cei trei bărbați au fost plasați sub control judiciar. (A.P.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Vasluian reținut pentru tâlhărie

Politiștii vasluieni au retinut un ...

UPDATE: Și-a completat garderoba cu o bluză furată dintr-un magazin din Bârlad

UPDATE: Tânara care a subtilizat ...

Membrul unei secții de votare din Bunești a fost dat afară, după ce a filmat și a făcut scandal

Membrul unei secții de votare ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: